carmen

tony casla

Dates a determinar

Edat recomanada

+12 anys

Durada

80 min

Idioma

Castellà

Una adaptació contemporània del mite de la cigarrera de Sevilla.

Mérimée va publicar el 1845 “Carmen“, la història d’una jove gitana que treballava com a cigarrera a Sevilla. La Carmen del segle XXI és una noia apoderada, popular, canta i balla hip-hop i trap. És urbana i viu a una barriada humil de la perifèria. És considerada una femme fatal perquè tracta als homes de la mateixa manera que ells tracten a les dones.


Feminisme, llibertat i amor.

Aquesta quinzena de març la dediquem al director i dramaturg Tony Casla i a la seva companyia: Antzoki Teatteri. Estrenem a Barcelona dos dels seus nous muntatges: “Carmen” i “Clowns”.

Dues peces teatrals centrades en la violència de gènere que volen fer evident el creixement vergonyós de la quantitat de víctimes diàries per aquest tipus de violència. Dos espectacles d’una jove companyia emergent de teatre necessari i d’emergència.

Després de l’èxit de la passada temporada, guardonats amb el Gran Premio d’Espanya d’Arts Escèniques, a la categoria de Teatre Contemporani amb l’espectacle "Envolverse en el abismo"; i, amb el Premi Josep Clusa 2019 del Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental ‘L’Altre Festival’ amb "Romeo y Julieta", una mirada distinta, la companyia Antzoki Teatteri estrena la temporada 2019-2020 amb un dos nous muntatges: CLOWNS i CARMEN.

Carmen. De l’extraradi. Vint-i-tants anys. Lliure. Acció. Popular. Objecte de desig. Apàtrida. Baralles i navalles. Lliure. De l’extraradi. Carmen.

Tony Casla és format a l’ESAD Eòlia en Direcció i Dramatúrgia. El 2012 crea la companyia Antzoki Teatteri amb la que ha guanyat desenes de premis nacionals i internacionals per les seves obres: “Mi amigo en mí”, “Romeo y Julieta, una mirada distinta” (Premi Josep Clusa 2019), “La casa de Bernarda Alba” o “Envolverse en el abismo” (Gran Premio de España de Artes Escénicas 2018).

Segueix-nos a les xarxes:

@antzokiteatteri
@teatreolia

Horaris

De dijous a divendres a les 20.30h
Dissabte a les 18h i a les 20:30h
Diumenge a les 18h

Divendres 13 col·loqui postfunció amb la companyia.

Tarifes

 • CARMEN + CLOWNS 22€

  Abonament per a veure els dos espectacles per a qualsevol passi

 • Entrada General 17€
 • Carnet de Biblioteques 16€

  Cal presentar acreditació a taquilla

 • Entrada social 16€

  Pensionistes, persones amb algun tipus de discapacitat i els seu acompanyant, família nombrosa, família monoparental o d'acollida

 • Carnet TR3SC 15€

  Amb acreditació

 • Grups 11€

  A partir de 10 persones

 • Carnet d'Estudiant 10€

  Cal presentar acreditació a taquilla

 • Dia Eòlic 5€

  Descompte exclusiu per a estudiants d'Eòlia per als dies 12 i 13 de març

Les entrades venudes a taquilla tenen un preu de 19€ a excepció del Carnet d’Estudiant (10€) i del Dia Eòlia (5€)

També et pot interessar