CLOWNS

tony casla

Dates a determinar

Edat recomanada

+12 anys

Durada

70 min

Idioma

---

Clowns és una peça de teatre imatge, sense text, explicat com un conte poètic

Una dona, mare de dues filles, traça un viatge amb elles per amagar-se d’un drac. Un drac que les persegueix. Un drac… així li diu la dona. Així el coneixen les filles. La figura d’una bèstia masclista que amara tot allò que pensa que s’estima perquè és seu.

Un cant a l’esperança i a la vida. Un conte violeta. Perquè no en volem ni una més.

 

Aquesta quinzena de març la dediquem al director i dramaturg Tony Casla i a la seva companyia: Antzoki Teatteri. Estrenem a Barcelona dos dels seus nous muntatges: “Carmen” i “Clowns”.

Dues peces teatrals centrades en la violència de gènere que volen fer evident el creixement vergonyós de la quantitat de víctimes diàries per aquest tipus de violència. Dos espectacles d’una jove companyia emergent de teatre necessari i d’emergència.

Després de l’èxit de la passada temporada, guardonats amb el Gran Premio d’Espanya d’Arts Escèniques, a la categoria de Teatre Contemporani amb l’espectacle "Envolverse en el abismo"; i, amb el Premi Josep Clusa 2019 del Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental ‘L’Altre Festival’ amb "Romeo y Julieta", una mirada distinta, la companyia Antzoki Teatteri estrena la temporada 2019-2020 amb un dos nous muntatges: CLOWNS i CARMEN.

Ser pallasso és exposar l'ànima a la fredor del vent. És despullar-se de manera total davant de l'altre perquè vegi totes les debilitats que tenim endins; és poder gaudir del fracàs, de la tristor, i també, de la mort. És poder-se riure de la pròpia desgràcia, perquè fins i tot la pena més profunda i grisa, amb una mica de rialla es fa més suportable.

DITA POPULAR

Tony Casla és format a l’ESAD Eòlia en Direcció i Dramatúrgia. El 2012 crea la companyia Antzoki Teatteri amb la que ha guanyat desenes de premis nacionals i internacionals per les seves obres: “Mi amigo en mí”, “Romeo y Julieta, una mirada distinta” (Premi Josep Clusa 2019), “La casa de Bernarda Alba” o “Envolverse en el abismo” (Gran Premio de España de Artes Escénicas 2018).

Segueix-nos a les xarxes:

@antzokiteatteri
@teatreolia

Horaris

De dijous a divendres a les 20.30h
Dissabte a les 18h i a les 20:30h
Diumenge a les 18h

 

Divendres 20 col·loqui postfunció amb la companyia.

Tarifes

 • CARMEN + CLOWNS 22€

  Abonament per a veure els dos espectacles per a qualsevol passi

 • Entrada General 17€
 • Carnet de Biblioteques 16€

  Cal presentar acreditació a taquilla

 • Entrada social 16€

  Pensionistes, persones amb algun tipus de discapacitat i els seu acompanyant, família nombrosa, família monoparental o d'acollida

 • Carnet TR3SC 15€

  Amb acreditació

 • Grups 11€

  A partir de 10 persones

 • Carnet d'Estudiant 10€

  Cal presentar acreditació a taquilla

 • Dia Eòlic 5€

  Descompte exclusiu per a estudiants d'Eòlia per als dies 12 i 13 de març

Les entrades venudes a taquilla tenen un preu de 19€ a excepció del Carnet d’Estudiant (10€) i del Dia Eòlia (5€)

També et pot interessar