UN ESPAI SEGUR

informació general i MESURES DE SEGURETAT COVID-19

Et detallem el protocol que segueix el Teatre Eòlia pel que fa a les mesures de prevenció sanitària amb motiu de la COVID19 segons la normativa vigent, així com les mesures individuals que cal que tot espectador prengui durant la celebració dels espectacles.

Obrim taquilla 1 hora abans de l’inici de cada  funció.

Si ja tens la teva entrada, cal que arribis al teatre amb un mínim de 15 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada a la sala.

Si no tens entrada i/o tens una reserva d’aquesta, cal que arribis al teatre amb un mínim de 30 minuts d’antelació. La venda i reserva a taquilla es tancarà 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per evitar aglomeracions.

Les entrades no són numerades però tant l‘entrada com la sortida a la sala es farà de manera esglaonada. 

Les funcions comencen puntualment.

Un cop començada la funció no es pot accedir a la sala.

L’ús de mascareta és obligatòria.

Realitzem una desinfecció diària de tots els espais.

El Teatre Eòlia disposa d’un aforament de 90 localitats depenent de la disposició de la grada. En tots els casos, l’aforament i la disposició dels seients compliran les normes de seguretat requerides.

A l’entrada de tots els espais hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.

No et podem facilitar cap programa de mà ni full informatiu dels espectacles. Per aquest motiu hem habilitat codis QR als cartells d’aquests des d’on pots accedir a la informació.

El teatre ha de disposar de les teves dades personals (nom i cognoms, telèfon i adreça electrònica) amb l’únic objectiu de facilitar la comunicació en cas de necessitat. Sempre respectant la normativa de Protecció de Dades vigent.

Et recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.

Si penses que pots tenir símptomes de la COVID-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, NO VINGUIS AL TEATRE. Segur que tenim l’oportunitat de retrobar-nos ben aviat.

Si has adquirit l’entrada i no pots venir per símptomes de la COVID-19, et facilitem el canvi de data (sempre que acreditis aquesta causa excepcional).

En cas que el teatre hagi de suspendre alguna actuació per ordre governamental, et farem la devolució de les entrades en els quinze dies següents a la data de la funció suspesa, pel mateix mitjà en què les vas adquirir.