Si això és un cavall

Maurici Biosca Riera

Del 02/11/22 al 20/11/22

Edat recomanada

+14 anys

Durada

70 min

Idioma

Català

Un ésser nòmada, hipersensible —i, segons algun veterinari, també transespècie—, és capturat i separat dels seus éssers estimats i obligat a viure tancat dins una caixa, d’on tan sols el deixaran sortir per saltar, donar voltes i competir. Des d’aquestes quatre parets —com si fóssim companys seus de quatre potes, tancats dins el mateix centre—, ens xiuxiuejarà sàvies paraules a cau d’orella, ens farà reflexionar sobre l’absurditat d’aquest món tan sàpiens, ens farà riure amb els seus dubtes existencials i els seus reveladors malsons, i ens farà vibrar plegats amb els seus somnis i records de cavall lliure.

Finalment, sortirem galopant d’aquest box ple d’emocions, alliberats i amb la força i ànims necessaris per continuar lluitant pels nostres orígens i la nostra llibertat.

Un monòleg a cavall entre el drama i la comèdia, que reivindica la llibertat de tots els éssers vius que malviuen tancats i esperant ser alliberats.

Aquest espectacle va més enllà d'una reivindicació animalista; la veu d'aquest "cavall" ens fa reflexionar, mitjançant l'humor i el llenguatge poètic, sobre com tractem el planeta i les altres espècies que també hi viuen. Riure'ns de nosaltres mateixos, reconnectar amb els nostres orígens i sentir-nos, una bona estona, més lliures.

Cada vegada que algú m'obre la porta del box —com ara ho fa el Teatre Eòlia—, aprofito i, sense pensar-m'ho, trec aquest espectacle a pasturar i dono veu als cavalls que com tu volen viure lliures. Així continuaré, fins que no sigui necessari que ningú obri cap porta tancada; fins que no hi hagi cap box.

Maurici Biosca Riera

Segueix-nos a les xarxes:

@teatreolia @siaixoesuncavall #SiAixòÉsUnCavall

Horaris i preus

De dimarts a dissabte a les 20h.
Diumenge a les 18h.

ANTICIPADA WEB

 • Entrada general 17€
 • Estudiants d'arts escèniques i menors de 35 anys 15€

  Imprescindible presentar l'acreditació a taquilla.

 • Dia Eòlic (web) 8€

  Descompte només aplicable a la comunitat eòlica (estudiants i graduats). Només de dimarts a dijous, 6 entrades anticipades per sessió.

TAQUILLA

 • Entrada General 21€
 • Dia Eòlic (taquilla) 7€

  Descompte només aplicable a la comunitat eòlica (estudiants i graduats). Només de dimarts a dijous.

També et pot interessar