PUNT DE NO RETORN

JAN VILANOVA - FERRAN UTZET - EMERGENTS 2020

Dissabte 4 de juliol del 2020

Edat recomanada

+12 anys

Durada

85 m

Idioma

Català, castellà i anglès

Un collage d'històries amb to de comèdia sota un rerefons apocalíptic.⁣ ⁣

“LOCUTOR: Avui ens despertem amb la notícia de que el món ha superat el punt de no retorn climàtic. Això vol dir que ja no hi ha volta enrere; tot esforç per estabilitzar les temperatures del planeta ja no té sentit. Tot i l’escàndol,  líders mundials reunits han fet una crida a preservar la calma davant del temor a una possible crisi a escala planetària…”

“Punt de no retorn” explora com viuria la ciutat de Barcelona aquest hipotètic anunci. Escenes breus que mostren un reguitzell de personatges que intenten conciliar la notícia amb la seva quotidianitat, cada cop més esquerdada. Personatges que es troben vivint una nova normalitat que dialoga amb força amb el desconfinament que estem vivint i la incertesa que l’acompanya.

El Teatre Eòlia es consolida com un espai dedicat als nous talents. Les diferents Mostres d’Emergents, repartides durant la temporada, volen ser un aparador del que les noves fornades d’Intèrprets i Creadors volen manifestar al món. Un primer trampolí per a la visibilitat vinculat als treballs de final de carrera dels estudiants d’ESAD Eòlia.

Etiqueta’ns i segueix-nos a les xarxes:

#mostradinterpretsemergents #puntdenoretorn

@eolia_esad @teatreolia @puntdenoretorn

Horaris

Dissabte 4 de juliol a les 20:30h  

Entrada amb invitació.

També et pot interessar