ATZUCAC

EÒLIA ESCENA EMERGENT

MARTÍ TORRAS MAYNERIS - DENISE DUNCAN

Del 02/05/24 al 05/05/24

Edat recomanada

+10

Durada

85'

Idioma

Català

Si haguessis de dissenyar el teu propi funeral, què faries?

Si poguessis triar com morir, com seria? Un noi decideix guionitzar el seu comiat en un vetllatori: un vagó de metro ple de gent jove s’atura de cop a mig trajecte. Un viatge de plaer es converteix en un malson. Hi ha mort, sempre. I, no obstant això, ens angoixa. Hi ha morts plausibles i hi ha tsunamis i incendis i guerres. Sempre hi ha guerres. I mentrestant… Sí, ens angoixa pensar en l’únic que és segur a la vida: que totes morirem. Potser no suportem la idea de morir perquè aprenem a viure en una constant prova i error. Però també hi ha tot allò que passa al mig: hi ha gent que val la pena, experiències que mereixen ser viscudes, vivències que donen sentit a tot, una abraçada que ho canvia tot i un plat de macarrons que ens dibuixa un somriure a la cara.

Davant la mort, l’únic que té sentit és brindar amb tequila, ballar fins a rebentar i dir tot allò que no ens atrevim a dir. Perquè val la pena encarar la mort amb una celebració de la vida. I aquesta la tenim assegurada… Mentre dura.

 

Eòlia Escena Emergent és una aposta d’Eòlia I+D i el Teatre Eòlia dedicada a creadores i intèrprets emergents en l’àmbit de les arts escèniques. Un aparador de nous talents. Un primer trampolí per a la visibilitat vinculat als Treballs de Final de Grau de l’alumnat d’Eòlia.

Segueix-nos a les xarxes:

@teatreolia  @cialaparmera #AtzucacEòlia

Horaris

De dijous a divendres a les 20h. Dissabte a les 17h i a les 20h.
Diumenge a les 18h.

Preus

*Despeses de gestió no incloses.

També et pot interessar