ATLÀNTIDA. TRÍPTIC DESAPAREGUT

ELNA ROCA - MOSTRA DE CREADORS EMERGENTS

De l'11 al 13 de desembre

Edat recomanada

+ 14

Durada

75 m

Idioma

Català

Elna Roca presenta una obra sobre la deshumanització davant l'avenç del capitalisme.

En un món futur, l’Estat fa un últim intent per a recuperar part del seu poder davant la implacabilitat del Capital, uns nens intenten sobreviure en un món sense sentit, i una societat on el Mercat s’ha infiltrat a tots els racons de la vida queda sepultada per una allau de missatges i notícies que es desfan a cada instant.
Tres escenaris, tres històries, tres eres que investiguen la pèrdua d’humanitat dins un sistema per al qual la vida no és res més que un espectacle amb el qual enriquir-se, una eina per aconseguir més. Sempre més.

El Teatre Eòlia es consolida com un espai dedicat als nous talents. Les diferents Mostres d’Emergents, repartides durant la temporada, volen ser un aparador del que les noves fornades d’Intèrprets i Creadors volen manifestar al món. Un primer trampolí per a la visibilitat vinculat als treballs de final de carrera dels estudiants d’ESAD Eòlia.

Nota de la directora

“En un món saturat d’informació i d’imatges, la vida s’esvaeix convertida en mercaderia.  El cos deixa de tenir valor, es consumeix en la seva imatge i es capgira, definitivament, en exhibició. El servei públic corre la mateixa sort i mor a mans de la societat de l’espectacle. Els tentacles del sistema de consum arriben a tots els racons i s’apropien inclús d’allò que pensàvem que era inapropiable. I, a poc a poc, la vida i el cos es van privatitzant fins que, un dia, la humanitat perd la humanitat. I què queda aleshores? Rastres de llum sobre la superfície terrestre?”

Elna Roca

Etiqueta’ns i segueix-nos a les xarxes:

#MostradeCreadorsEmergents

@eolia_esad @teatreolia

 

Informació pràctica

Divendres i dissabte a les 20h.
Diumenge a les 18h.

El Teatre Eòlia és un espai segur. Fes una ullada AQUÍ a les mesures de seguretat per a la prevenció de la COVID-19

Et convidem a assistir al Teatre Zoom del Recomana.cat el proper 26/11 a les 18h Per inscriure’t clica AQUÍ.

Preus de les entrades

  • General Anticipada 12€
  • Carnet d'Estudiant i Fundació Miranda 7€

    Cal presentar l'acreditació a taquilla

*La entrada general te un increment de 2€ si es ven a taquilla.

També et pot interessar