TEATRE EÒLIA PRODUCCIONS - ESPECTACLES EN GIRA

Per a la contractació o més informació dels espectacles contacteu al correu distribucio@teatreolia.cat

Angèlika

JOSEP GALINDO

Angèlica podria ser una Antígona del segle XXI o una noia antisistema que lluita contra el canvi climàtic. Seguint el fil de les reivindicacions del moment, Angèlica no es proposarà tirar gaspatxo als Gira-sols de Van Gogh sinó que planeja atacar directament el Guernica de Picasso. Un espectacle de teatre còmic i dramàtic, ple de contradiccions ètiques.

Monopoli

MAR MONEGAL / JOSEP GALINDO

Text guanyador del X Combat de Dramatúrgia de Temporada Alta 2020. Mar Monegal, autora també de Ramon (Premi de la Crítica al Millor Text 2019), ens porta una nova comèdia dramàtica del tríptic sobre la generació perduda.

Entre tu i jo no en fem un

QUIM LLISORGAS / ESTER NADAL / MARC PINYOL

La història real de superació de Quim Llisorgas, un jove de vint-i-vuit anys amb diversitat intel·lectual que ha lluitat des que va néixer contra la injustícia.

Boja

MARIONA ESPLUGUES

Què passa, realment, dins la consulta d’un psiquiatra? Boja és un retrat en primera persona l’experiència viscuda per l’actriu en els darrers 16 anys a consultes de diversos psiquiatres. Un espectacle sobre la recerca de la pròpia identitat i del sentit de la vida quan sembla que ja res no té sentit.