El Futur

[row][column size=”one-half”]

Del 20 al 24 de febrer del 2019


“Heu pensat alguna vegada què diran els vostres fills, els vostres néts o els vostres besnéts, quan vegin les vostres fotografies? Què pensaran quan trobin els retrats esgrogueïts i polsosos dels seus ancestres en algun racó fosc de les cases voladores on viuran d’aquí a 75 o 100 anys? Què pensaran dels nostres pentinats? De la nostra roba? De l’expressió de les nostres cares o de les coses que vam fer mentre vivíem el curt moment de la història que vam anomenar “nostre”?”

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Joan Yago

Intèrprets: Berta Bähr, Cristina Baró, Júlia Calzada, Martí Costa, Aura Foguet, Uri Callau, Xènia Sellarés.

Veu: Marina Monràs

Coreografies: Xènia Sellarés

Audivisuals: Berta Bähr

Disseny del cartel: Anna Valldeperas

Fotografies: Genia Badano

 

Com veu el futur en Joan Yago?

<<Avui en dia tenim la capacitat necessària per destruir el planeta però som lluny de desenvolupar la capacitat que ens permeti escapar-ne. És per això que, des del punt de vista científic, vivim el moment més perillós de la història de la humanitat>>.

El físic Stephen Hawking escrivia aquestes paraules a finals de 2016 en un article publicat amb motiu del triomf de Donalt Trump a les eleccions presidencials dels Estats Units.  Quinze mesos després d’aquell article,  Hawking moria deixant-nos encara més sols i espantats en aquest planeta.

Totes les generacions han imaginat com seria la vida de les generacions futures.  Els nostres besavis es van preparar per veure l’arribada d’un futur on l’electricitat i el progrés alliberarien la humanitat de qualsevol patiment. Les nostres àvies, en canvi, només pensaven en el futur en clau d’extrema supervivència. Els nostres pares – això diuen ells – van imaginar un futur en que els seus fills viurien una vida millor de la que van viure ells. Ara ens toca a nosaltres imaginar quin món deixem per als nostres fills.

El Futur és una creació col·lectiva, una llista de preguntes difícils en una pissarra, un intent – de vegades inconscient i desesperat – d’imaginar un demà positiu, alegre o, com a mínim, divertit.

JOAN YAGO

[/column][column size=”one-half”]

 

HORARI DE FUNCIONS

FEBRER 2019
De dimecres a dissabte 20:30h
Diumenge 18:00h

MÉS INFORMACIÓ

Dura | 75 min. A partir de 12 anys

 

INFO PER PREMSA

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

 

[/column][/row]