Fest(i)Vers

 

[row][column size=”one-third”][/column][column size=”one-half”]FEST(i)VERS vol ser un esdeveniment teatral de periodicitat anual  a la ciutat de Barcelona. La tardor és un bon moment, i una bona excusa, per fer-lo.
FEST(i)VERS està organitzat per la Jove Companyia de Teatre en Vers de Barcelona (creada a 2017) amb la intenció de promoure aquest tipus de teatre, on la seva presència a la ciutat és més aviat esporàdica, per no dir escassa o gairebé nul·la.

FEST(I)VERS, en cada edició, estarà dedicat a algun aspecte relacionat amb la seva singularitat. Pel que fa a aquesta edició, serà el vers alexandrí de 12 síl·labes (francès i català) que pujarà a l’escenari en els tres espectacles programats per l’ocasió. També d’aprofitarà l’avinentesa per retre homenatge a la troica neoclàssica francesa per excel·lència: Corneille, Racine i Molière.

Jove Companyia de Teatre de Vers de Barcelona es nodreix, en la seva totalitat, d’alumnes i exalumnes de l’Escola Eòlia.[/column][/row]

[row]EDICIÓ 2018[/row]


[row][column size=”one-third”]

El Despit Amorós

Del 25 al 28 d’octubre

Jove Companyia de Teatre en Vers de Barcelona

Autor Molière

Traducció catalana de Joaquim Sala-Sanahuja
Direcció escènica de Pere Sagristà-Ollé

Comprar entrades

[/column][column size=”one-third”][/column] [column size=”one-third”]El despit amorós (‘Le Dépit amoureux’, 1656) és una obra primerenca que ja conté, quant a fusteria i rellotgeria teatral es refereix, tota la saviesa de l’autor del Tartuf i d’El Misantrop. Molière és el màxim representant i més universalment conegut de la Comèdia Neoclàssica francesa del segle XVII. És escrita, com no podia ser d’altra manera, en 1.796 versos alexandrins.

Intèrprets
Sergi Boix, Enric Boada, Albert Roig, Berta Pipó, Héctor Vidondo, Dídac Rodríguez, Ariadna Camps, Pol de la Rosa, Maria Colom, Núria Mercader, David Aixalà

[/column][/row]


[row][column size=”one-third”]

Fedra

De l’1 al 4 de novembre 

Jove Companyia de Teatre en Vers de Barcelona

Autor Jean Racine

Traducció catalana de Bonaventura Vallespinosa
Direcció escènica de Pere Sagristà-Ollé

Comprar entrades

[/column][column size=”one-third”][/column] [column size=”one-third”]Fedra (‘Phédre’, 1677) és l’obra cabdal i ‘perfecta’ del més gran dels prínceps tràgics del Neoclassisisme francès, del segle XVII. És escrita, com no podia ser d’altra manera, en 1655 versos alexandrins.

Intèrprets

Adina Abad, Pol Forment, Pere Sagristà, Núria Bonet, Isaac Alarcón, Clara Peteiro, Agnès Muñoz, Gemma Ribalta.[/column][/row]


[row][column size=”one-third”]

El Cid

Del 8 a l’11 de novembre

Jove Companyia de Teatre en Vers de Barcelona

Autor Pierre Corneille

Traducció catalana de Josep Maria Vidal
Direcció escènica de Pere Sagristà-Ollé

Comprar entrades

[/column][column size=”one-third”][/column] [column size=”one-third”]El Cid (‘Le Cid’, 1636) de Corneille és, sens dubte, el buc insigne de l’obra dramàtica d’aquest autor teatral, un dels màxims representants del Neoclassicisme francès del segle XVII. Està escrita, com no podia ser d’altra manera, en 1840 versos dels quals 1.748 són alexandrins aparellats la resta, formen parts de dues estances.

Intèrprets

Alexandra Flores, Sergi Boix, Albert Roig, Agnès Muñoz, Enric Boada, Berta Pipó, David Aixalà, Maria Colom, Isaac Alarcón, Pol Forment, Héctor Vidondo, Pol de la Rosa.

[/column][/row]

[row][column size=”one-half”]

PREUS |

Entrada general
A taquilla (1h abans) 18€ | Anticipada 16€ + ,050€
Estudiants en general, carnet de biblioteques i carnet Sandaru
 A taquilla (1h abans) 14€ | Anticipada 12€ + 0,50€
Carnet Eòlia (estudiants i professors)
5€ Només a la recepció de l’escola Eòlia (Casp, 82).
Abonament FEST(I)VERS (els tres espectacles)
24€ COMPRA L’ABONAMENT
Abonament FEST(I)VERS (els tres espectacles) Especial per alumnes
10€  COMPRA L’ABONAMENT
Venda: 
Podeu comprar les entrades a la recepció de l’escola Eòlia (Casp, 82)

[/column][/row]