LA MEMÒRIA PERDUDA

[row][column size=”one-half”]

DEL 6 AL 17 DE MARÇ


“A mi m’hauria agradat que això fos una superproducció. Una superproducció de les d’abans. Perquè la història que explicaré requeriria una superproducció. Sí. Perquè per exemple el que hauríem de posar aquí al darrera és una gran ciutat com a teló de fons. Grans avingudes, carrers traçats amb tiralínies que fan que les paral·leles s’ajuntin a l’infinit. I als carrers caldria que hi poséssim pistolers…”

 

Així comença La memòria perduda, una història que és la història d’Europa explicada des de la mirada ingènua d’una noia de 15 anys. Nascuda a la Barcelona del Pistolerisme, viurà d’adolescent la Guerra Civil i, en la primera joventut, l’esfondrament de les nacions més desenvolupades durant la II Guerra Mundial. La seva maduresa serà la del llarguíssim desert del franquisme. I després vindrà l’esperança -la democràcia, el final de la Guerra Freda, la caiguda del mur de Berlín, la unificació d’Europa, potser la unificació del món…

El 1999 deixava el món amb la certesa que el futur seria molt millor. La memòria perduda és, redreçant el futur, un cant a l’esperança.

 

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia i direcció: Pablo Ley

Intèrpret: Raquel Ferri

Música: Jorge de la Torre

Col·labora: Nies Jaume

Il·luminació: Anna Espunya

 

[/column][column size=”one-half”]

MÉS INFORMACIÓ

Dura | 70 min Espectacle recomanat a partir de 12 anys

 

ALTRES ESPECTACLES EN CURS

BÀRBARA

Del 9 al 17 de març

[/column][/row]