LAIA PIRÓ #MONDAYMONDAY

[row][column size=”one-half”]

Plaers InFINNits


A través de la música de William Finn (Falsettos, a new brain, elegies, in trousers, the 25th Annual Putnam County Spelling Bee, Elegies, little miss Sunshine, the royal family of Broadway) i en un format a mig camí entre el concert i una obra de teatre, coneixerem la història d’una mare i la peculiar relació que té amb el seu fill.

Les cançons iròniques i tendres del compositor nord americà guardonat amb dos premis Tony, ens aniran desvetllant una història d’amor molt particular.
 
 

FITXA ARTÍSTICA

música i lletres WILLIAM FINN
adaptació i direcció DAVID PINTÓ CODINASALTAS
direcció musical MARC GARCÍA RAMI
 
amb LAIA PIRÓ
 
JAVI VÉLEZ (guanyador marató de solistes)
MARC GARCÍA RAMI (piano)

cartell POL TURRENTS (AEC)
Il.luminació  DANI GENER
So CESC MOJICA>
Il·lustració MERCÈ GALÍ

 
 

Qui és la Laia Piró?

És actriu graduada a l’Institut del Teatre de Barcelona en Interpretació. Paral·lelament es forma com a cantant amb diversos professors i complementa la seva formació musical al Taller de Músics de Barcelona i amb Jeanie LoVetri als Estats Units. 

Ha estat membre de diverses companyies de teatre entre les quals destaca produccions amb La Cubana, Dagoll Dagom, Comediants i Stage Entertainment.

L’any 2006 funda la Cia. Think Big on juntament amb en David Pintó i Jordi Vidal creen les produccions John i Jen, d’Andrew Lippa (2006), Romance Romance en concert de B.Harman i K.Herrman (2010) i A la burgesa de D.Campos i D.Pintó (2015).

Actualment compagina la seva tasca com a intèrpret amb la docència al Departament de Cant Modern d’Eòlia i a CirererTeatret.
 
 

I en David Pintó?

La seva primera primera incursió en el món de la direcció teatral va ser l’any 2006 amb el musical John i Jen” d’Andrew Lippa (dues nominacions als premis butaca). També ha dirigit Danny i Roberta” de John Patrick Shanley (Versus teatre de Barcelona), “teatralnet Flor de Nit en concert” (teatre Condal), l’espectacle de cabaret “Live in Burlesque” (el molino) i és autor de “mares i filles” amb música de Clara Peya i “a la burgesa”  amb música de Dani Campos (teatre Akadèmia).

Dels seus darrers treballs destaca l’adaptació del musical “el despertar de la primavera” (al teatre Victòria), l’ajudantia de direcció de “Pel davant i pel darrere”  i la direcció dels últims espectacles del Mag Lari “Ozom”, “Dolce Vita” i “25 il.lusions”.

[/column][column size=”one-half”]

Comprar Entrades

MÉS INFORMACIÓ

Dura | 75 min (aproximadamet) Apte per a tots els públics

 

[/column][/row]