L’ESPIGA D’ARRÒS

[row][column size=”one-half”]

28, 29 i 30 DE JUNY

MOSTRA D’INTÈRPRETS EMERGENTS 2019


NORA: He de fer un documental sobre la reconciliació en zones de conflicte civil. La zona de major conflicte civil que he visitat és… la meva família.

“L’espiga d’arròs” és una obra de ficció que alberga una peça documental amb material real.

La història: Nora és una realitzadora de Barcelona que està rodant un documental sobre el perdó i la superació de conflictes civils a altres cultures. Ha estat rodant principalment al Japó i Sud-àfrica. Nora viatja molt a causa de la seva feina i normalment es troba lluny de la seva família. Les distàncies físiques entre familiars a vegades representen la distància afectiva entre ells…
Motivada pel que ha experimentat rodant el documental, decideix visitar la seva família a Barcelona. La família, originària de terres valencianes, té com a esdeveniment més important la realització d’una paella tradicional i es reuneixen per a fer-la. La trobada comença bé, però els conflictes no triguen a sortir, malgrat l’esforç de tots per contenir-los. Després d’una forta discussió, Nora té una revelació; convenç a la seva família que el documental… el facin ells. Els demana que l’ajudin a acabar-lo participant-hi. Aquesta singular experiència acaba per transformar internament a tota la família.

 

Hi ha una dita al Japó sobre el perdó que diu: Les espigues d’arròs, quan tenen gra, inclinen el cap, i les que no tenen res, romanen fermes.

 

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia i direcció: Jorge-Yamam Serrano
Ajudant de direcció: Lluis Mayench
Assistent direcció: Elna Roca

Intèrprets:
Nora: Patricia RODRIGO
Julieta: Júlia TERÉS
Nina: Irene MARTÍNEZ
Anna: Sandra SÁNCHEZ
Olga: Mamen ROMERO
Sònia: María Ángeles FERNÁNDEZ
Xavi: David BOROTAU
Avi: Genís CAMPILLO
Irene: Marina ROVIRA

 

[/column][column size=”one-half”]

Comprar Entrades

MÉS INFORMACIÓ

Dura | 75 min Espectacle recomanat per a majors d’11 anys

Espectacle en castellà i català

GALERIA D’IMATGES

 

[/column][/row]