Marató de Solistes 2018 #MondayMonday

VOLS COMPARTIR ESCENARI AMB GRANS ARTISTES DE L’ESCENA MUSICAL DE CATALUNYA?

El cicle #MondayMonday és una sèrie de concerts de petit format inspirat en el món dels musicals protagonitzats per a grans artistes de l’escena catalana, enguany tenim entre nosaltres a Annabel Totusaus, Joan Vázquez i Raquel Jezequel, però no ho faran sols.

Per triar els cantants que els acompanyaran en escena , el Teatre Eòlia convoca la IVa edició de La Marató de Solistes. El proper 26 de novembre es celebrarà la Marató #MondayMonday, un càsting amb públic i un jurat professional (Elisenda Roca, Judith Tobella, Carlos Gramaje i Toni Font (teatremusical.cat) que seleccionarà intèrprets emergents que acompanyaran als artistes en aquests concerts de repertori.

PRESENTA’T!

Cada aspirant haurà de gravar un vídeo cantant un solo de musical de lliure elecció i enviar-lo a produccio@teatreolia.cat fins el 8 de novembre a les 14h (passada aquesta data no visualitzarem cap proposta). Assegura’t de tenir la partitura del tema de cantes i que coincideixi amb la versió i la tonalitat. Envia’ns-la adjuntada amb el vídeo.

El dia 12 de novembre farem pública la selecció del 8 aspirants que participaran en la Marató de #MondayMonday. Els aspirants seleccionats hauran de tenir disponibles els dies de novembre: dilluns 19 (matí), dimecres 21 (matí), dilluns 26 (tot el dia).