Per Sant Jordi, deixa’t seduir pels musicals! #BigMonday 2018

BIG MONDAY 2018

Deixa’t seduir pels musicals! BIGMONDAY2018

El Teatre Eòlia presenta un recull dels seus millors concerts de teatre músical del cicle #MondayMonday i ho fa amb un espectacle musical de gran format en una data i un lloc molt especial, aquest Sant Jordi 2018 es presenta el #BigMonday al Teatre Poliorama.

#MondayMonday, és un cicle de concerts inspirat exclusivament en el món dels musicals, ideat pel Teatre Eòlia. Un cicle que ens apropa a aquelles peces que normalment hem escoltat sempre als grans escenaris de la mà de les veus més conegudes del panorama català.
En solitari, els artistes, s’acosten a un públic molt proper per interpretar les cançons que formen part del nostre imaginari musical. Un format íntim i acollidor i amb uns concerts de gran qualitat musical i amb un gran èxit de públic.

Un cop l’any, el #MondayMonday es fa gran, per convertir-se en #BigMonday. Un  espectacle musical  format per les veus més rellevants que han participat en el cicle.  Ara, els solistes de la temporada s’uneixen   per fer un concert conjunt. Carlos Gramaje, Toni Viñals, Judith Tobella acompanyats per artistes d’altres edicions , com ara  Mone Teruel i Mariona Castillo. Aquests són els noms de la vetllada, acompanyats per joves talents que van ser finalistes de la Marató de Solistes: Júlia Sardà, Raquel Jezequel, Mar Puig, Aina Ros i Júlia Díaz.

Sota la direcció de David Pintó i Josep Maria Segura, i amb la direcció musical de Marc García Rami, l’espectacle és acollit pel Teatre Poliorama el proper 23 d’abril del 2018 a les 20.30 h.

 

  •      Solistes: Carlos Gramaje, Mone Teruel, Toni Viñals, Mariona Castillo i Judith Tobella
  •     Amb: Júlia Sardà, Mar Puig, Aina Ros, Estel Tort, Raquel Jezequel i Júlia Díaz.
  •     Direcció: David Pintó i Joan Maria Segura
  •     Direcció Musical: Marc García Rami
    Més informació i venta d’entrades AQUÍ