PRESENTACIÓ

[row][column size=”one-half”]

#Temporada 18/19

Tornem a ser al setembre. El mes del final de les “vacances”, el dels “inicis”, el dels “bons propòsits”, el de les presentacions. No en va, la nova programació ressona a aquell primer decàleg del 2012 d’una joveníssima Plataforma i+d. Una modesta declaració d’intencions per a construir un trampolí, una plataforma, per als nous talents de la ciutat.

Avui sí que podem afirmar -amb un somriure- que la nova temporada 2018/2019 gira al voltant de les noves fornades (joves i no tan joves) d’intèrprets i creadors del nostre país. Un petit oasi que reclama l’emergència, una aposta per a la visibilitat, sense oblidar el teatre més necessari, allò que s’ha de saber i no volem oblidar.
Com cada any les Mostres de Creadors i Intèrprets Emergents, repartides durant la temporada de manera estacional, es manifestaran amb la seva visió particular del que es cou actualment. Ampliem el període de representacions d’espectacles sorgits d’edicions anteriors d’aquestes i veurem grimpar de les caves dels espais de creació els espectacles de convocatòries prèvies.
Som sensibles de les dificultats actuals per a la nova creació. Per aquest motiu, i com a gran novetat, aquest any podem oferir no només un espai físic d’assaig sinó que podem aportar una petita ajuda econòmica (Beca Odisseu) per al desenvolupament d’aquests.

Continuem donant veu al teatre fet per dones, per a les dones, sobre les dones. Escoltarem la musicalitat dels versos més antics en boca de les veus més joves i celebrarem, aprofitant la seva vinculació amb l’any Maria Aurèlia Capmany, el que va ser el primer cabaret literari de la ciutat de Barcelona.

Així doncs, continuem apostant pel recurs sempre positiu de la música i el teatre musical. Tant els més glams, com els que no pateixen la síndrome dels dilluns, tornaran a maridar les veus més actuals dels nostres escenaris amb petites promeses a despuntar.

Volem ser un espai d’aplec, d’inclusió i col•laboració per a tothom. Esperem veure-us al teatre tant és que sigui al pati de butaques com a l’escenari.

Cordialment,
l’Equip del Teatre[/column]

[column size=”one-half”]IMG_3451[/column][/row]