Raquel Jezequel #MondayMonday

[row][column size=”one-half”]

EM DIC FANNY BRICE

Dill 29 d’abril


Raquel Jezequel, ja no és una gran promesa, és una realitat. Actriu i cantant #emergent de teatre musical, recentment l’hem pogut veure com a Carry a la Gaudí i actualment al cor de RENT a l’Onyric. 
Aquest 2019 és solista del #MondayMonday. Donarà vida a Fanny Brice, actriu còmica de principis de segle XX. La direcció és de David Pintó i al piano i direcció musical, Gustavo Llull.

Un homenatge a una de les actrius còmiques més importants dels inicis de la història del teatre musical: Fanny Brice (1891-1951).

Un concert a partir de cançons immortalitzades per Barbara Streisand adaptades en català que vol recordar aquest personatge i donar-lo a conèixer.

 

FITXA ARTÍSTICA

amb Raquel Jezequel

 

direcció i adaptació de cançons: David Pintó

direcció musical i piano: Gustavo Llull

 

amb la col·laboració d’Alexandre Ars

 

estilisme: Jordi Bulbena

 

agraïments: Antoni Lebrón, Anna Rosa Cisquella, Natàlia Obiols, Jose Luís Segador, Ignasi López-Pinto, Victòria Boixadera, Toni Albaladejo, Javier Campillo.

 

RAQUEL JEZEQUEL

Raquel Jezequel Personal, actriu, cantant i ballarina, va néixer el 1995 i resideix a Barcelona. Actualment, forma part de l’elenc de “Rent” (T. Condal, Barcelona). També ha protagonitzat recentment el personatge de Carrie a “Carrie, el musical” (T. Gaudí, Barcelona). A més, és membre de l’elenc de “Broadway a Cappella” (T. Condal, Barcelona).

Altres treballs destacats serien al 2018, com a membre de l’equip artístic en Zuu dinner experience, cantant solista al dinner show “Ivy Resta Lounge” i cantant solista en el també dinner show “El Mama i la Papa”. També va participar a la “Nit de musicals 2017” cantant el tema “Defying Gravity”de Wicked.

Graduada en Pre-musical per l’escola Coco Comín, ha estudiat solfeig, harmonia i piano al Taller de músics de Barcelona, ​​i va estudiar un any a l’escola London School of musical theatre de Londres. Actualment es troba en el seu quart i últim any de formació en Teatre musical a l’escola AULES.

 

[/column][column size=”one-half”]

MÉS INFORMACIÓ

Dura | 70 min (aproximadamet) Apte per a tots els públics

 

DESCARREGA’T LA NOTA DE PREMSA

[/column][/row]