P.A.U. (paisatges als ulls)

carolina llacher

Del 7 de novembre al 24 de novembre de 2019​

Edat recomanada

+12 anys

Durada

60 min.

Idioma

Català

P.A.U. (Paisatges als ulls) ens mostra quatre històries reals explicades directament pels seus protagonistes: persones migrades d’origen africà que han hagut de travessar el Mediterrani en patera.

Tots venim d’un sol ventre on es van originar les primeres cèl·lules vives. És ancestral i de color blau: el mar. Avui el mar, que hauria de ser l’inici de la vida, és mort i segrest. P.A.U. (Paisatges als ulls) parteix de la premissa que l’estat del mar reflecteix l’estat de l’ànima de la societat. Sobre l’escenari no hi ha actors, sinó persones que han creuat un mar buscant la llibertat. I és sobre l’escenari a on troben un lloc per connectar i verbalitzar experiències de vida que es poden sentir com a pròpies.

Un espectacle de teatre d'emergència, el teatre com a trinxera, el teatre com a veritat, #teatrenecessari

La peça P.A.U. Paisatges als ulls, posa l’escena a disposició de quatre persones migrades que ens explicaran la seva historia: com van arribar fins aquí? Per què? Què significa abandonar la teva terra per buscar una vida millor? I a quin preu?

A través de la seva història, posant el focus en la seva perillosa travessia pel mar i en el seu viatge en pastera, els protagonistes ens explicaran la seva història de vida: qui eren abans de deixar el seu país d’origen, qui són ara  i qui volen arribar a ser.

L’espectacle, doncs, busca ser un pont de comunicació i un espai de trobada. El teatre com a trinxera, el teatre com a espai de resistència davant d’un món atroç que cada vegada més recorda a temps passats. 

Horaris

De dimecres a divendres a les 20.30h
Diumenges a les 20.30h

Col·loquis postfunció:
Divendres 8. Postfunció amb la companyia i Stop Mare Mortum
Dimecres 13. Postfunció amb la companyia i Travessia Recomana
Divendres 15. Postfunció amb la companyia i resta d’entitats a confirmar

 

Tarifes

 • Entrada General 16€
 • Entrada amb descompte 14€

  Carnet de Biblioteca, carnet de jubilitas, persones amb discapacitat i el seu acompanyant, famílies nombroses, monoparentals i d'acollida.

 • Carnet TR3SC 12€

  Amb acreditació

 • Fundació Miranda 12€

  Amb acreditació

 • Carnet Sandaru 12€

  Amb acreditació

 • Estudiants 12€

  Si ets major de 18 anys cal que presentis l'acreditació a la taquilla

 • Carnet Eòlia 19/20 i Estudiants d'Eòlia Graduats 10€

*Els preus a taquilla tenen un suplement de 2€ a excepció del Carnet Eòlia

També et pot interessar