La cultura és un bé essencial

Segons la RESOLUCIÓ SLT/2620/2020, de 25 d’octubre del DOC, les activitats culturals podran finalitzar a les 22 h i es permetrà el retorn dels assistents entre les 22 i les 23 hores.
Guarda la teva entrada al sortir del teatre. 

Gràcies per confiar en el teatre!

carmen

tony casla

Pendent de reprogramar

Edat recomanada

+12 anys

Durada

80 min

Idioma

Castellà

Una adaptació contemporània del mite de la cigarrera de Sevilla.

Mérimée va publicar el 1845 “Carmen“, la història d’una jove gitana que treballava com a cigarrera a Sevilla. La Carmen del segle XXI és una noia apoderada, popular, canta i balla hip-hop i trap. És urbana i viu a una barriada humil de la perifèria. És considerada una femme fatal perquè tracta als homes de la mateixa manera que ells tracten a les dones.


Feminisme, llibertat i amor.

Aquesta quinzena de març la dediquem al director i dramaturg Tony Casla i a la seva companyia: Antzoki Teatteri. Estrenem a Barcelona dos dels seus nous muntatges: “Carmen” i “Clowns”.

Dues peces teatrals centrades en la violència de gènere que volen fer evident el creixement vergonyós de la quantitat de víctimes diàries per aquest tipus de violència. Dos espectacles d’una jove companyia emergent de teatre necessari i d’emergència.

Després de l’èxit de la passada temporada, guardonats amb el Gran Premio d’Espanya d’Arts Escèniques, a la categoria de Teatre Contemporani amb l’espectacle "Envolverse en el abismo"; i, amb el Premi Josep Clusa 2019 del Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental ‘L’Altre Festival’ amb "Romeo y Julieta", una mirada distinta, la companyia Antzoki Teatteri estrena la temporada 2019-2020 amb un dos nous muntatges: CLOWNS i CARMEN.

Carmen. De l’extraradi. Vint-i-tants anys. Lliure. Acció. Popular. Objecte de desig. Apàtrida. Baralles i navalles. Lliure. De l’extraradi. Carmen.

Tony Casla és format a l’ESAD Eòlia en Direcció i Dramatúrgia. El 2012 crea la companyia Antzoki Teatteri amb la que ha guanyat desenes de premis nacionals i internacionals per les seves obres: “Mi amigo en mí”, “Romeo y Julieta, una mirada distinta” (Premi Josep Clusa 2019), “La casa de Bernarda Alba” o “Envolverse en el abismo” (Gran Premio de España de Artes Escénicas 2018).

Horaris i passis

Divendres a les 20h, dissabte a les 17h i a les 20h, diumenge a les 18h.

Guarda la teva entrada al sortir del teatre.

El Teatre Eòlia és un Espai Segur. Fes una ullada AQUÍ de les mesures de seguretat per a la prevenció de la COVID-19

Entrades

 • Anticipada 12€

  Entada activa fins el 25 d'octubre

 • General Anticipada 16€
 • Anticipada amb descompte 14€

  Carnet de biblioteca, carnet rosa, carnet de famíla nombrosa, monoparental o d'acollida, persones amb algun tipus de discapacitat i el seu acompanyant. Cal presentar l'acreditació a taquilla.

 • Carnet d'Estudiant i Fundació Miranda 10€

  Cal presentar l'acreditació a taquilla

 • Grups de més de 10 persones 10€
 • CLOWNS + CARMEN 20€

  ENLLAÇ AQUÍ Pack per a qualsevol dia dels dos espectacles.

*Les entrades venudes a taquilla tenen un preu de 19€ a excepció del Carnet d’Estudiant (10€) i del Dia Eòlia (7€)

Segueix-nos a les xarxes:

@antzokiteatteri
@teatreolia

També et pot interessar