Com taques gegants envoltades de rodonetes perfectes

EÒLIA ESCENA EMERGENT

de Judit Ecb i companyia la taca

Del 25/07/24 al 28/07/24

Edat recomanada

+ 15

Durada

per determinar

Idioma

Català i castellà

A vosaltres també us passa que, quan us asseieu, la vostra panxa fa muntanyetes, com si fossin les escales d’un tobogan inflable? Vosaltres també teniu cel·lulitis? A vosaltres també se us irriten les cuixes a l’estiu en funció dels pantalons que porteu? A vosaltres també us porten tota la vida dient que hauríeu de menjar més o que hauríeu de menjar menys i donant-vos consells que no heu demanat en cap moment?
Aquesta obra és per a vosaltres. Aquesta obra és per a totes les persones que hem fet plans sobre com seria la nostra vida un cop aconseguit el nostre cos somiat. Aquesta obra és per a totes les persones que hem amagat el nostre cos, principalment en èpoques de calor. Aquesta obra és per a totes les persones que no hem pogut aguantar la mirada quan ens vèiem en el mirall. Aquesta obra és per a totes les persones que hem sentit que no valíem prou perquè no érem prou guapes. I, finalment, aquesta obra és per a totes les persones que ens hem obsessionat en algun moment de la nostra vida en el mític “cos perfecte” (que, spoiler alert, no existeix). Com taques gegants envoltades de rodonetes perfectes.

Eòlia Escena Emergent és una aposta d’Eòlia I+D i el Teatre Eòlia dedicada a creadores i intèrprets emergents en l’àmbit de les arts escèniques. Un aparador de nous talents. Un primer trampolí per a la visibilitat vinculat als Treballs de Final de Grau de l’alumnat d’Eòlia.

Segueix-nos a les xarxes:

@teatreolia #ComTaquesGegantsEòlia

Horaris

Del 25 al 28 de juliol.

De dijous a dissabte a les 20h.
Diumenge a les 18h.

Preus

*Despeses de gestió no incloses.

També et pot interessar