Metamorfosi

AUDICIÓ 2023

Àlex Mañas / Franz Kafka

29/01/23 i 30/01/23

Edat recomanada

Per a tots els públics

Durada

85 min

Idioma

Català i castellà

Adaptació teatral de la novel·la curta escrita per Franz Kafka en 1915. Un matí, Gregor Samsa, un jove comerciant, en despertar, es transforma sobtadament en un enorme insecte. La història tracta la dificultat d’encaixar aquest nou estat per a ell mateix i per la seva família.

L’Audició és la primera presentació pública oficial en l’àmbit del món professional del treball interpretatiu individual dels alumnes de 4rt del Grau en EAS d'Interpretació, com a trampolí per a la seva visibilitat. Aquest any, el Teatre Eòlia acollirà tres audicions dirigides per tres noms rellevants de l’escena catalana actual: Àlex Mañas, Albert Mora i Carla Rovira.

Per què van matar aquella panerola? Què és el que va fer malament Gregor Samsa? En el dormitori on es desperta aquest ésser, volem celebrar una espècie de ritual religiós, una assemblea política que reivindiqui el dret de les paneroles, una reproducció de les causes del crim i una autòpsia. Perquè ens hem multiplicat. Perquè allò va ser injust. Perquè totes som una mica Gregor Samsa.

Segueix-nos a les xarxes:

@teatreolia #Audició2023

Horaris

Diumenge i dilluns a les 20h

Preus

  • Entrada general (taquilla i web) 7€

*Despeses de gestió (1€) no incloses.

Audició 2023

També et pot interessar