BROADWAY BABIES

Anna Lagares - clara Solé - #MONDAYMONDAY

Dilluns 10 de febrer del 2020

Edat recomanada

+ 12anys

Durada

55 min.

Idioma

Anglès

El primer #MondayMonday de la temporada ens aproparà als escenaris de Broadway per escoltar els clàssics del teatre musical. De "Chicago" a "Waitress" passant per "Hello Dolly" o "West Side Story".

Broadway ha creat infinitat de cançons per a dones. Temes que han traspassat el teatre i s’han esmunyit dins les nostres vides per sempre. Aquest #MondayMonday, per primer cop amb dues veus femenines, vol donar vida a aquestes cançons.

I és que poques vegades podem gaudir del plaer d’escoltar dues dones cantant soles damunt l’escenari. Aquesta nit us convidem a endinsar-vos en la història de dos personatges femenins molt diferents entre ells els quals es trobaran per enamorar-se, barallar-se i donar un cop d’ull al seu passat per atrevir-se a avançar en el futur.

Un concert en anglès que repassarà els clàssics del teatre musical de tots els temps així com les novetats en cartell de l’actualitat per fer-nos passar una vetllada increïble.

Els concerts #MondayMonday neixen el 2016 amb la voluntat de “segrestar” cantants de les escenografies dels musicals i apropar-los al públic. Escenari i platea esdevenen un únic espai per oferir-nos moments íntims, riures conjunts i grans dosis de complicitat. Aquesta temporada 2019/2020 hi veurem actuar Anna Legares i Clara Solé (“Broadway Babies”), Albert Mora (“Les meves cançons no són meves”) i Mercè Martínez (“Cantar al desamor”)

Segueix-nos a les xarxes!

@teatre_eolia
#CicleMondayMonday

Horaris concerts MondayMonday

 

Dilluns a les 20:30h

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb el patrocini de:


Tarifes entrada anticipada

 • Entrada General 16€

  Carnet de Biblioteques, carnet de jubiltas, persones amb discapacitat i els seus acompanyants, famílies nombroses, monoparentals i d'acollida.

 • Entrada amb descompte* 15€

  Carnet de Biblioteques, carnet de jubiltas, persones amb discapacitat i els seus acompanyants, famílies nombroses, monoparentals i d'acollida.

 • Socis del TR3SC 14€
 • Carnet d'Estudiants* 12€
 • Carnet Eòlia 10€

  Carnet Eòlia 19/20 i antics alumnes GRADUATS tan de Lliure com ESAD

 • Grups 10€

  A partir de 10 persones

 • PACK #CICLEMONDAYMONDAY 30€

  Abonament per als tres concerts del Cicle

*Cal presentar l’acreditació a la taquilla

** El preu de l’entrada a taquilla és de 18€ més despeses de gestió. Tant sols resta el descompte  del Carnet Eòlia.

També et pot interessar