BUTTERFLIES

JOSEP GALINDO - MOSTRA D'INTÈRPRETS EMERGENTS

Del 13 al 16 de maig

Edat recomanada

+ 16

Durada

90 m

Idioma

Català

L’obsessió per la perfecció estètica ens allunya del jo autèntic, de l’ànima, i de la veritat. I ens adorm en un profund malson surrealista: la vida diària amb els seus conflictes banals i les nostres ridícules aspiracions. La vida és un espectacle increïble.

Per això BUTTERFLIES és una comèdia dramàtica, que ens obre la finestra a l’espectacle de la vida quotidiana d’uns personatges tan fràgils com vulgars, empesos per un destí incert que els apropa d’una manera inexplicablement magnètica.  

En definitiva, desfilem per l’existència amb por, així com desfilem per l’escenari, o per la passarel·la. Per tant, la nostra passarel·la esdevé un espai amb connotacions més existencials i metafísiques del que es podria imaginar a priori. No fem desfilar la moda, fem desfilar la intimitat dels onze protagonistes d’aquesta enigmàtica història.

El Teatre Eòlia es consolida com un espai dedicat als nous talents. Les diferents Mostres d’Emergents, repartides durant la temporada, volen ser un aparador del que les noves fornades d’Intèrprets i Creadors volen manifestar al món. Un primer trampolí per a la visibilitat vinculat als treballs de final de carrera dels estudiants d’ESAD Eòlia.

Etiqueta’ns i segueix-nos a les xarxes:

#Butterflieseòlia #MostradInterpretsEmergents

@eolia_esad @teatreolia

 

Horaris i passis

De dijous a divendres a les 20h
Dissabte a les 17h i a les 20h
Diumenge a les 18h.

 

El Teatre Eòlia és un espai segur. Fes una ullada AQUÍ a les mesures de seguretat per a la prevenció de la COVID-19

Preus de les entrades

  • General Anticipada 12€
  • Carnet d'Estudiant i Fundació Miranda 7€

    Cal presentar l'acreditació a taquilla

*L’entrada general te un increment de 2€ si es ven a taquilla.

També et pot interessar

Política de Privacidad Política de Cookies Términos y Condiciones