cantar al desamor

mercè martínez - #ciclemondaymonday

Dilluns 5 de juliol del 2021

Edat recomanada

Per a tots els públics

Durada

70 min.

Idioma

Català i castellà

Mercè Martínez ens ofereix un #MondayMonday centrat en els desamors.

Mercè Martínez, acompanyada al piano per Andreu Gallèn ens ofereix la seva visió del desamor. Un concert desacomplexat d’aquelles cançons que tal vegada ens varen fer de mirall de les nostres emocions: des de la veritat més punyent, a l’humor, boleros, standars de jazz, clàssics dels musicals, rumba, Rocío Jurado, Kurt Weill…

Els concerts #MondayMonday neixen el 2016 amb la voluntat de “segrestar” cantants de les escenografies dels musicals i apropar-los al públic. Escenari i platea esdevenen un únic espai per oferir-nos moments íntims, riures conjunts i grans dosis de complicitat. Aquesta temporada 2019/2020 hi veurem actuar Anna Legares i Clara Solé (“Broadway Babies”), Albert Mora (“Les meves cançons no són meves”) i Mercè Martínez (“Cantar al desamor”).​

Ens venia de gust fer un concert desacomplexat, sense més pretensions que establir una connexió amb el públic a través de cançons que molts cops ens poden fer de mirall. Provant repertori vam adonar-nos que hi havia un tema recurrent a les cançons que ens agradaven: el desamor. I vam dir-nos: per què no enfocar-ho cap aquí? De la mateixa manera que un bolero es pot cantar amb tota la transcendència del món, també es pot fer amb una gran dosi de sentit de l'humor. El desamor és l’espai per recuperar l’amor propi, però també el lloc per fer autocrítica i riure's d'un mateix."

Horaris concerts MondayMonday

Dilluns a les 20h

Amb el patrocini de Celler PuigRomeu

Tarifes entrada anticipada

 • Entrada General 16€

  Carnet de Biblioteques, carnet de jubiltas, persones amb discapacitat i els seus acompanyants, famílies nombroses, monoparentals i d'acollida.

 • Entrada amb descompte* 15€

  Carnet de Biblioteques, carnet de jubiltas, persones amb discapacitat i els seus acompanyants, famílies nombroses, monoparentals i d'acollida.

 • Socis del TR3SC 14€
 • Carnet d'Estudiants* 12€
 • Carnet Eòlia 10€

  Carnet Eòlia 19/20 i antics alumnes GRADUATS tan de Lliure com ESAD

 • Grups 10€

  A partir de 10 persones

*Cal presentar l’acreditació a la taquilla

** El preu de l’entrada a taquilla és de 18€ més despeses de gestió. Tant sols resta el descompte  del Carnet Eòlia.

També et pot interessar