El batec del GREC

CICLE DE LECTURES DRAMATITZADES

Laura Giberga / Martí Costa

11/07/22

Edat recomanada

Per determinar

Durada

60 min per lectura

Idioma

Català

EL BATEC DEL GREC és un cicle de lectures dramatitzades que vol donar visibilitat a algunes de les propostes guanyadores de la convocatòria de textos i projectes On el teatre batega 2022-2024 i promoure el teatre català contemporani i les noves dramatúrgies. Un projecte en el marc del Grec Festival Barcelona.

Durant cinc setmanes, entre els mesos de juny i juliol, es podran veure en primícia 18 propostes inèdites que permetran a l’espectador conèixer de més a prop aquests espectacles que comencen a bategar i, alhora, acompanyar el procés creatiu de les companyies des del seu inici. El cicle es realitzarà als escenaris dels següents teatres de proximitat: Teatre Akadèmia, Antic Teatre, La Badabadoc, Sala Fènix, Sala Flyhard, El Maldà, El Tantarantana, Teatre Eòlia i Sala Versus Glòries.

A més, els espectadors disposaran d’un carnet on acumularan Batecs amb cada lectura i espectacle del cicle al que assisteixin i, si n’aconsegueixen 9, obtindran un abonament d’On el teatre batega per a la temporada 2022-2023. I podran gaudir, per tant, de descomptes i avantatges als teatres de proximitat. 

Al Teatre Eòlia, els autors emergents Laura Giberga i Martí Costa Olivé presentaran els seus textos de nova creació: Reset i El temps de les coses, respectivament.

Els batecs del Teatre Eòlia

Reset de Laura Giberga
11 de juliol a les 19h


Tenim la potestat de ser lliurement qui volem a cada moment? Quina és la nostra capacitat de resiliència i adaptació en aquest camí?. Com repercuteix en conseqüència al nostre entorn? Però, no només és això. També ens acompanya en aquest projecte la creença de la necessitat de canviar els referents i, a través de les nostres protagonistes-intèrprets creadores, volem generar una narrativa que doni veu als diferents col.lectius més vulnerables (lgtbi, discapacitats, dones que es fan velles) empoderant-los, i integrant-los en totes les fases del procés creatiu.

El temps de les coses
de Martí Costa Olivé
11 de juliol a les 21h


En Pau torna a viure al pis de la seva infantesa quan el seu pare i la mare ja no hi són. Sense mai haver-se plantejat massa res, s’adona que s’ha fet gran i que és ell qui ara, al costat de la Mercè, té per davant l’horitzó possible de crear la seva pròpia llar. Aquells anys que havia oblidat tornen durant les nits d’insomni i el connecten amb aquell nen que va créixer en una família encallada en l’immobilisme. Així, descobrirà les pors i els dubtes que l’inquieten per tal d’afrontar el seu present i decidir com vol fer les coses.

Tots els batecs del Grec

Segueix-nos a les xarxes:

@teatreolia @grecfestivalbcn #ElBatecDelGrec

Horaris i passis

Dilluns a les 19h – Reset, de Laura Giberga
Dilluns a les 21h – El temps de les coses, de Martí Costa

ANTICIPADA

  • Entrada General 3€

TAQUILLA

  • Entrada General 3€

També et pot interessar