not my monkeys

lectura dramatitzada - el batec del grec

CIA. 42KM / direcció de MARTÍ TORRAS MAYNERIS

10/07/23

Edat recomanada

+12 anys

Durada

50 min

Idioma

Català

Una sala, tres persones, un qüestionari. “Com li agradaria viure la seva experiència? Mode privat o mode comunitat?”. L’última persona en entrar no sap a què ve tot això, només vol sortir. Però la sala no té porta. Les dues altres persones tenen la clau, que alhora és la clau de l’abundància, de l’èxit i, sobretot, de la felicitat. Uns objectius vitals que el gran gurú Ray Rex ajuda a assolir. Però aquesta felicitat els pertany o forma part d’un ens més gran? Al cap i a la fi, només saben que “treballen per una empresa, que a la vegada treballa per una empresa més gran, que a la vegada treballa per una empresa encara més gran”.

Una sàtira que es pregunta fins a quin punt la dictadura de la felicitat, l’autoajuda i el “si vols, pots” que promouen algunes filosofies de vida i d’empresa, responen a una voluntat d’alienar-nos i responsabilitzar-nos de tot perquè així no ens qüestionem mai el sistema.

 

Aquest Festival Grec 2023, On el teatre batega presenta El Batec del Grec, un cicle que aquest any està protagonitzat pel teatre català contemporani, les sinergies amb Llatinoamèrica, les noves dramatúrgies, i com cada any, les sales de proximitat.

Durant set setmanes, entre els mesos de juny i agost, es podran veure dues lectures dramatitzades que sorgeixen de La Convocatòria de textos i projectes On el teatre batega 2023, i set espectacles, tres dels quals eren només lectures dramatitzades el passat Batec del Grec. Aquests són, ‘La Chispa’ de Marc Angelet‘SOLAR’ de Mos Maiorum i ‘Holocaust’ de Queralt Riera, que es podran veure al Teatre Akadèmia, a El Maldà i a La Badabadoc, respectivament.

A més, aquest any, tres sales d’On el Teatre Batega, la Sala Flyhard, El Maldà i la Sala Versus Glòries, s’han unit per estrenar una trilogia feta a mida en un projecte internacional que connectarà el teatre de Buenos Aires amb el de Barcelona. Aquesta trilogia (que es podrà veure de manera independent) començarà amb ‘La paella dels dijous’ de Cristina Clemente i ‘Silvia’ de Nelson Valente i culminarà amb ‘Rovira Vs. Rodríguez’ d’ambdós autors.

Juana Dolores presentarà * HIT ME IF I’M PRETTY * a l’Antic Teatre i es mantindrà en cartellera durant cinc setmanes. Completen el Batec del Grec les lectures dramatitzades de ‘Not my monkeys’ de Martí Torras Mayneris i Manel Moreno (Cia. 42KM) al Teatre Eòlia; ‘Volver a Madryn’ de Rodrigo Cuesta a la Sala Fènix; i vàries lectures de les Beques Carme Montoriol que es faran al Teatre Tantarantana.

ESPECTACLES DEL BATEC DEL GREC 2023
Espectacles en coproducció i exhibició amb el Grec Festival

LECTURES DRAMATITZADES DEL BATEC DEL GREC 2023

  • ‘Not my monkeys’ de Manel Moreno (Cia. 42KM) – 10 de juliol al Teatre Eòlia
  • ‘Volver a Madryn’ de Rodrigo Cuesta – 17 de juliol a la Sala Fènix

Segueix-nos a les xarxes:

@teatreolia #NotMyMonkeysEòlia

Horaris

Dilluns 10/07/23 a les 20h

Preus

  • Entrada general (taquilla) 3€
  • Entrada general anticipada (venda web) 3€

*Despeses de gestió (0,80€) no incloses.

També et pot interessar