el paradís del relat

MOSTRA D'INTÈRPRETS EMERGENTS - jorge-yamam serrano

Del 19 al 21 de febrer

Edat recomanada

+12

Durada

85'

Idioma

Català

Jorge-Yamam Serrano i els alumnes de l'últim curs de la formació lliure presenten un projecte on ficció i realitat s'uneixen.

La vida és una ficció… basada en fets reals.

De la ficció individual a la ficció col·lectiva. De les històries creades pels poderosos per controlar els més febles a l’autoengany que ens creem per sobreviure.

El filòsof Slavoj Žižek diu que necessitem la ficció per afrontar la vida, per digerir-la. Ens cal viure en un relat, perquè la realitat real és traumàtica, excessiva, inassumible. Per protegir-nos-en, vivim en un món que, de tan hiperrealista, és profundament irreal, i comencem a percebre la realitat real com una entitat virtual, una il·lusió, un malson.

Un viatge escènic que no vol ser una fugida de la caverna platònica, sinó una davallada conscient a les seves grutes més fosques.

El Teatre Eòlia es consolida com un espai dedicat als nous talents. Les diferents Mostres d’Emergents, repartides durant la temporada, volen ser un aparador del que les noves fornades d’Intèrprets i Creadors volen manifestar al món. Un primer trampolí per a la visibilitat vinculat als treballs de final de carrera dels estudiants d’ESAD Eòlia.

Etiqueta’ns i segueix-nos a les xarxes:

#MostradeCreadorsEmergents

@elparadisdelrelat

@eolia_esad @teatreolia

 

Horaris i passis

Divendres i dissabte a les 20h.
Diumenge a les 18h.

 

El Teatre Eòlia és un espai segur. Fes una ullada AQUÍ a les mesures de seguretat per a la prevenció de la COVID-19

Preus de les entrades

  • General Anticipada 12€
  • Carnet d'Estudiant i Fundació Miranda 7€

    Cal presentar l'acreditació a taquilla

*La entrada general te un increment de 2€ si es ven a taquilla.

També et pot interessar