Tartuf

molière - fest(i)vers

Del 23 de d'octubre al 27 d'octubre de 2019​

Edat recomanada

+12 anys

Durada

100 min.

Idioma

Català

De Jean-Baptiste Poquelin (Molière) Comèdia en 5 actes, en vers, estrenada el 1667.

Orgon és un ric burgès del qual la devoció i la beateria han esdevingut tan protagonistes sota la influència d’un estrany personatge trobat a l’església que diu ser un gentilhome provincià arruïnat. El seu enlluernament ha arribat fins a tal extrem; que, sense pensar-s’ho gens ni mica, l’ha acomodat a casa seva i li ha confiat ‘el control de tot’. Aquest acte d’obcecació i d’estultícia quasi li acabarà passant factura dins l’àmbit i equilibri familiars… Un deus ex machina d’última oportunitat el salvarà de morir cremat com un verm sense ambicions.

La Companyia del Vers Retrobat (fins ara, Jove Companyia de Teatre en Vers de Barcelona, i anteriorment LaVucal) torna a organitzar, aquesta tardor i amb la col·laboració d’Eòlia ESAD i del Teatre Eòlia, el FESTIVAL DE TEATRE EN VERS DE BARCELONA, el FEST(I)VERS, en la segona edició.

En aquest edició, i després d’haver posat en escena amb anterioritat, peces com El Cid de Corneille, Fedra de Racine i El Despit amorós de Molière, la companyia estrena dues comèdies, una originàriament el Set-Cents francès (1667) i l’altra, el Vuit-Cents italià (1751). Encetem el FEST(I)VERS 2019 amb el Tartuf, de Jean-Baptiste Poquelin (Molière) i el tanquem amb la peça Molière, de Carlo Goldoni. Ambdues peces van ser escrites pels seus autors en versos alexandrins (la de Goldoni, en versi martelliani, per ser més precisos.)

Horaris

De dimecres a dissabte a les 20.30h
Diumenge a les 18.00h

Dijous 24 COL·LOQUI POSTFUNCIÓ amb la companyia.

Tarifes

 • General 16€
 • Entrada descompte 14€

  Carnet de Biblioteques, Carnet Sandaru, majors de 65 anys, pensionistes, persones amb discapacitat reconeguda, carnet de família nombrosa, monoparental i d'acollida.

 • TR3SC 12€

  Amb acreditació

 • Fundació Miranda 12€

  Amb acreditació

 • Carnet d'estudiants 10€

  Amb acreditació

 • Carnet Eòlia 5€

  Carnet Eòlia 19/20 i Graduats d'Eòlia. Venda només a taquilla i recepció Eòlia.

 • ABONAMENT FEST(I)VERS 20€

  Per comprar el teu abanomament envia'ns un correu a teatre@eolia.cat

*Els preus a taquilla tenen un suplement de 2€ a excepció del “Carnet Eòlia”

També et pot interessar