Entre tu i jo no en fem un

Quim Llisorgas, Ester Nadal i Marc Pinyol

Del 14/12/22 al 15/01/23

Edat recomanada

Tots els públics

Durada

75 min

Idioma

Català

Quim Llisorgas explica la seva vida i els entrebancs amb què s’ha trobat a causa de la seva discapacitat. O com superar els límits.

Aquest és un espectacle que vol donar veu al Quim Llisorgas, un jove de vint-i-set anys que ha lluitat des que va néixer amb la seva discapacitat. El Quim no ha deixat mai que la seva diferència li impedís de perseguir els seus somnis, i la seva realitat l’ha dut també a lluitar contra la injustícia

La història real de superació de Quim Llisorgas, un jove de vint-i-set anys que ha lluitat des que va néixer contra la injustícia.

La vida del Quim és impressionant. Un exemple de tenacitat i lluita davant de la injustícia. Al cap de tres mesos, els metges van fer saber als seus pares que seria un vegetal, aquell nano no podria posar-se dempeus ni pronunciar una paraula; no podria tenir una vida "normal".

La seva mare, l'Estrella, explica que el Quim la mirava amb uns ulls desperts i juganers amb ganes d'aferrar-se a la vida i de despertar somriures. Cada etapa va ser una superació: a l'escola bressol (es va posar a caminar amb cinc anys), a la primària (va jugar a l'equip de futbol de l'escola), a l'ESO (on el Quim sempre va seguir les classes amb altres alumnes "normals", amb el suport d'una Unitat de Suport a l'Educació Especial)...

Però en arribar a 4t d'ESO no es va afavorir la integració del Quim, sinó que ell i la seva mare van viure un calvari de proves, exàmens i humiliacions per part de la comunitat educativa que els va portar a denúncies i jutjats. Tant del centre escolar com d'advocats i administracions, el Quim n'ha viscut principalment EXCLUSIÓ.

Aquest és un espectacle que vol donar veu al Quim Llisorgas, un jove de vint-i-sis anys que ha lluitat des que va néixer amb la seva discapacitat. El Quim no ha deixat mai que la seva diferència li impedís de perseguir els seus somnis, i la seva realitat l'ha dut també a lluitar contra la injustícia.

Segueix-nos a les xarxes:

@teatreolia @quimitusactor #EntreTuIJoNoEnFemUn

Horaris

De dimarts a divendres a les 20h.
Dissabte a les 17h i a les 20h.
Diumenge a les 18h.

El 25/12 el passi es farà a les 20h.

El 23/12, 24/12, el 31/12 i el 05/01 NO HI HA FUNCIÓ.

Col·loquis postfunció amb la companyia el 15/12, el 22/12 i el 29/12.

Preus

 • Entrada general (taquilla) 20€
 • Entrada general anticipada (venda web) 17€
 • Carnet de biblioteques 16€

  Compra en línia a través de codi promocional. Imprescindible presentar l'acreditació a taquilla.

 • Estudiants d'arts escèniques
  Menors de 35 anys
  Persones amb diversitat funcional
  15€

  Imprescindible presentar l'acreditació a taquilla.

 • Comunitat Batega 14€

  Imprescindible presentar l'acreditació a taquilla.

 • Dia Eòlic 7€

  Descompte només aplicable a la comunitat eòlica (estudiants i graduats). Només els dies 15, 16, 20, 21 i 22 de desembre, 6 entrades anticipades per sessió.

*Despeses de gestió no incloses.

També et pot interessar