Entre tu i jo no en fem un

Quim Llisorgas, Ester Nadal i Marc Pinyol

Del 04/10 al 15/10/23

Edat recomanada

Tots els públics

Durada

75 min

Idioma

Català

Quim Llisorgas explica la seva vida i els entrebancs amb què s’ha trobat a causa de la seva discapacitat. O com superar els límits.

Aquest és un espectacle que vol donar veu al Quim Llisorgas, un jove de vint-i-vuit anys que ha lluitat des que va néixer amb la seva discapacitat. El Quim no ha deixat mai que la seva diferència li impedís de perseguir els seus somnis, i la seva realitat l’ha dut també a lluitar contra la injustícia.

La història real de superació de Quim Llisorgas, un jove actor de vint-i-vuit anys amb diversitat funcional, que ha lluitat des que va néixer per trobar el seu lloc en el sistema educatiu actual.

La vida del Quim és impressionant. Un exemple de tenacitat i lluita davant de la injustícia. Al cap de tres mesos, els metges van fer saber als seus pares que seria un vegetal, aquell nano no podria posar-se dempeus ni pronunciar una paraula; no podria tenir una vida "normal".

La seva mare, l'Estrella, explica que el Quim la mirava amb uns ulls desperts i juganers amb ganes d'aferrar-se a la vida i de despertar somriures. Cada etapa va ser una superació: a l'escola bressol (es va posar a caminar amb cinc anys), a la primària (va jugar a l'equip de futbol de l'escola), a l'ESO (on el Quim sempre va seguir les classes amb altres alumnes "normals", amb el suport d'una Unitat de Suport a l'Educació Especial)...

Però en arribar a 4t d'ESO no es va afavorir la integració del Quim, sinó que ell i la seva mare van viure un calvari de proves, exàmens i humiliacions per part de la comunitat educativa que els va portar a denúncies i jutjats. Tant del centre escolar com d'advocats i administracions, el Quim n'ha viscut principalment EXCLUSIÓ.

Aquest és un espectacle que vol donar veu al Quim Llisorgas, un jove de vint-i-vuit anys que ha lluitat des que va néixer amb la seva discapacitat. El Quim no ha deixat mai que la seva diferència li impedís de perseguir els seus somnis, i la seva realitat l'ha dut també a lluitar contra la injustícia.

Segueix-nos a les xarxes:

@teatreolia @quimitusactor #EntreTuIJoNoEnFemUn

Horaris

De dimecres a divendres a les 20h.
Dissabte a les 17h i a les 20h.
Diumenge a les 18h.

Col·loquis postfunció amb la companyia per determinar.

Preus

*Despeses de gestió no incloses.

També et pot interessar

Política de Privacidad Política de Cookies Términos y Condiciones