Vel a l'ull

Eòlia Escena Emergent

David Borotau

Del 06/10/22 al 09/10/22

Edat recomanada

+12 anys

Durada

90 min

Idioma

Català

En un barri residencial hi viu una parelleta. També hi ha un jardiner, en Joel, un noi de vint anys a qui li agrada fumar, li passa que va tenir un brot psicòtic als divuit, per això va al psicòleg. El pare d’en Joel és un porc, no es dutxa i fa peste. Són comentaris recurrents d’en Joel. El frustrant món heterobàsic de casats de la parelleta, afortunadament, se’n va una miqueta més a la merda amb l’aparició d’en Joel.

Eòlia Escena Emergent és una aposta d'Eòlia i+D i el Teatre Eòlia dedicada a creadores i intèrprets emergents en l'àmbit de les arts escèniques. Un aparador de nous talents. Un primer trampolí per a la visibilitat vinculat als Treballs de Final de Grau de l'alumnat d’Eòlia.

D'aquesta comèdia tràgica, hi ha dos temes que se'n desprenen. El primer és el tema de "l’home de la casa". Algunes vegades, la vida t’obliga a ser l’home de la casa, potser no et ve de gust ser-ho, però et toca. D’altres, la teva vida és una lluita constant per assolir-ho.

El segon tema és el de tot "el que no veiem". Aquest tema envolta els tres personatges i defineix l’obra. En Marcos no veu l’engany de la seva parella ni la seva tristesa, com tampoc no veu el problema d’en Joel. La Laura no veu quina mena de persona és en Joel, ni els seus problemes, com tampoc no veu els d’en Marcos. I en Joel no és capaç de veure com de heavy és realment el que li està passant al seu pare, com tampoc no veu que molesta a la gent.

Penso que és important destacar el to de l'obra. La sobreactuació dels intèrprets vol ser una crítica a la indústria cinematogràfica. L'obra acaba agafant un to de paròdia hollywoodiana, que serveix de mofa al cinema d'una època, sense abandonar ni menystenir mai la seriositat dels temes esmentats.

Segueix-nos a les xarxes:

@teatreolia #VelALUllEòlia

Horaris i preus

De dijous a divendres a les 20h.
Dissabte a les 17h i a les 20h.
Diumenge a les 18h.

Col·loqui posfunció amb la companyia pendent de confirmar.

ANTICIPADA WEB

 • Entrada general 17€
 • Estudiants d'arts escèniques i menors de 35 anys 15€

  Imprescindible presentar l'acreditació a taquilla.

 • Dia Eòlic (web) 8€

  Descompte només aplicable a la comunitat eòlica (estudiants i graduats). Només de dimarts a dijous, 6 entrades anticipades per sessió.

TAQUILLA

 • Entrada General 21€
 • Dia Eòlic (taquilla) 7€

  Descompte només aplicable a la comunitat eòlica (estudiants i graduats). Només de dimarts a dijous.

Eòlia Escena Emergent 2022

També et pot interessar