h+ biohacking the dancer

VOSTOK COLLECTIVE

Dates

Del 9 a l'11 d'abril

Edat recomanada

+16 anys

Durada

70 min

Idioma

Castellà

Vostok Collective presenta H+BIOHACKING THE DANCER, espectacle guanyador del Premi Mostra'T Parc Sandaru

És la genètica el remei per a acabar amb la malaltia i la mort? I també amb la idea de ser “humà”? Caminem cap a una societat cíborg?

Aquestes són algunes de les preguntes que planteja la companyia de teatre documental Vostok Collective a través de la història real d’Encarni Sánchez, una ballarina que sofreix una rara malaltia genètica i que troba en el CRISPR CAS 9, les famoses tisores genètiques, una possible cura.

Creada pel dramaturg i director Martín G. Guirado, H+ Biohacking de Dancer entrellaça el testimoniatge i els dubtes de la ballarina amb el complex i fascinant món dels avenços genètics i puja a l’escenari a un genetista real, sumint al públic en la mateixa mar de temors i esperances al qual s’enfronta Encarni, alhora que dissipa molts mites entorn del biohacking o hackeo genètic.

Y la gente me decía que por qué me preocupaba. Si no se nota… Pero yo sí lo siento. Yo sí siento mi lengua hundiéndose en todos los agujeros de mi boca. Yo sí siento que he dejado de sonreír en las fotos. Y hoy, he decidido que ha llegado el momento. Es ahora o nunca

Vostok Collective és una companyia de teatre documental de Barcelona. Les seves propostes escèniques, arriscades i potents es creen a partir d'unir diferents llenguatges com la dansa, el teatre visual, l'audiovisual o el teatre de text. Els temes que tracten van des de la política fins al privat i recullen tot allò que vol definir la identitat de l'ésser humà i la seva societat. Com a companyia han firmat tres muntatges "Dopamine: en busca del paraíso"(2018), "H+ Biohacking the dancer" (2019 Selecció Oficial Festival Foránea de Ciencia Ficción 2020, Premi Mostra'T CC Parc Sandaru 2020) i "La venganza de Greta Thunberg" (2020 Beca Kinètic 2020).

Segueix-nos a les xarxes:

@vostok_collective
@teatreolia

Horaris i passis

De divendres a dissabte a les 20h
Diumenges a les 18h

El Teatre Eòlia és un Espai Segur. Fes una ullada AQUÍ de les mesures de seguretat per a la prevenció de la COVID-19

Entrades

 • Anticipada 12€

  Entada activa fins el 31 de març

 • General Anticipada 16€
 • Anticipada amb descompte 14€

  Carnet de biblioteca, carnet rosa, carnet de famíla nombrosa, monoparental o d'acollida, persones amb algun tipus de discapacitat i el seu acompanyant. Cal presentar l'acreditació a taquilla.

 • Carnet d'Estudiant i Fundació Miranda 10€

  Cal presentar l'acreditació a taquilla

 • Grups de més de 10 persones 10€
 • Dia Eòlic 7€

  Descompte exclusiu per a estudiants i graduats d'Eòlia pel dia 9/04

*Les entrades venudes a taquilla tenen un preu de 19€ a excepció del Carnet d’Estudiant (10€) i del Dia Eòlia (7€)

També et pot interessar