La maternitat d'Elna

Pablo Ley / Josep Galindo / Rosa Galindo / Franco Piccinno

a partir de l'obra d'Assumpta Montellà

Del 08/02/23 al 12/02/23

Edat recomanada

Tots els públics

Durada

80 min

Idioma

Català

La dramaturgia, la dirección y la música elevan la sensacional actuación de Rosa Galindo a lo memorable.

Gener del 1939. 500.000 persones fugen de la repressió franquista. La Maternitat d’Elna és un cant a l’esperança. Una història real del nostre país que s’ha de saber.

A mesura que l’exèrcit republicà es retira davant de l’última embranzida de l’exèrcit franquista, comença l’exili de centenars de milers de persones. El moment més greu es produeix el gener de 1939, quan gairebé mig milió de persones fugen a França. És així com comença, per a molts, el drama de l’exili, inhumana tragèdia col·lectiva que s’evidencia en els camps de concentració francesos com el d’Argelers.

La Maternitat d’Elna parla del que va ser capaç de fer una persona molt jove, Elisabeth Eidenbenz, per salvar les dones embarassades d’haver de patir el part en les pèssimes condicions higièniques, alimentàries i de salut dels camps de refugiats francesos.

Recuperem aquest delicadíssim conte per a adults que ens permet explicar la història real de les mares d’Elna. Un veritable cant a l’esperança.

Segueix-nos a les xarxes:

@teatreolia #LaMaternitatdElna

Horaris

De dimecres a dissabte a les 20h.
Diumenge a les 18h.

Col·loqui posfunció amb la companyia i Assumpta Montellà (historiadora i autora del llibre La Maternitat d’Elna) el dijous 9 de febrer després de l’espectacle.

Col·loqui postfunció amb la companyia i EnReMajor (associació sense ànim de lucre que aposta per la música per ajudar a la vida de les persones) el divendres 10 de febrer després de l’espectacle.

Preus

 • Entrada general (taquilla) 20€
 • Entrada general anticipada (venda web) 17€
 • Carnet de biblioteques 16€

  Compra en línia a través de codi promocional. Imprescindible presentar l'acreditació a taquilla.

 • Estudiants d'arts escèniques
  Menors de 35 anys
  Persones amb diversitat funcional
  15€

  Imprescindible presentar l'acreditació a taquilla.

 • Comunitat Batega 14€

  Imprescindible presentar l'acreditació a taquilla.

 • Dia Eòlic 7€

  Descompte només aplicable a la comunitat eòlica (estudiants i graduats). Només per a les funcions de dimecres i dijous, 6 entrades anticipades per sessió.

*Despeses de gestió no incloses.

També et pot interessar