la lletra és la música

bozzo - mostra d'intèrprets emergents

Del 10 al 12 de gener

Edat recomanada

Per a tots els públics

Durada

80 minuts aproximats

Idioma

Català

Joan Lluís Bozzo dirigeix la primera Audició de l’any: un concert basat en les cançons d’ “Scaramouche” de Dagoll Dagom.

El 2016 Dagoll Dagom va estrenar “Scaramouche”, una gran comèdia d’amor, aventures i revolució centrada a la França del segle XVIII i el personatge d’Scaramouche, un heroi emmascarat, defensor del poble.

Joan Lluís Bozzo a “La lletra és la música” en fa una adaptació per a l’Audició 2020.

“Presentem el treball que hem fet amb els alumnes del darrer curs de l’Escola Superior en l’especialitat de musical. Hem treballat a partir de la idea que la lletra d’una cançó ens proporciona tot el material necessari per a interpretar-la musicalment. De la correcta comprensió general i de la valoració de cada frase, de cada vers, de cada mot en particular, en depèn la resolució final del tema. Hem après, també a traçar un mapa de la cançó per tal de saber quin moment i quina intenció corresponen a cada frase musical amb el convenciment que aquests elements són els maons amb els quals es dreça l’edifici de la cançó i que una mala utilització d’algun d’ells fa perillar la comprensió general i, per tant, la complicitat del públic.

Com deia Jacint Verdaguer: “la lletra és el penja-robes de la música”

Joan Lluís Bozzo

L’Audició és la primera presentació pública oficial en l’àmbit del món professional del treball interpretatiu individual dels alumnes de 4rt d’ESAD. El Teatre Eòlia els acull dins la Mostra d’Intèrprets Emergents i s’ofereix com a trampolí per a la seva visibilitat. Aquest any, el Teatre Eòlia acollirà tres audicions dirigides per 3 directors de l’escena catalana actual: Joan Lluís Bozzo, Montse Rodríguez i Carol López.

Intèrprets #EmergenTs

AINA BALASCH FUSTÉ

Actualment cursa 4t dels Estudis Superiors d’Art Dramàtic a Eòlia , en l’especialitat de musical. 

Actriu a les obres “Mama” de Sarah Lena, representada al Teatro Lara (Madrid) entre altres, i “Khâlid, l’heroi cosmològic” d’Helena Gràcia, representada a la Sala Atrium de Barcelona, entre altres.

Cantant de versions, amb la seva guitarra, ha realitzat concerts al “GAR-GAR” de Penelles i és eventual en bars musicals com “El Medi” (Barcelona) i resident al “Voilà” (Manresa).  Comença a composar les seves cançons per a trobar el seu propi estil.

JÚLIA BARRAGAN

 Actriu formada a Eòlia ESAD. Sempre vinculada a la música, actualmente cursa cinquè del grau professional de violí. S’ha format en cant amb professionals com Xavier Torres, Patricia Paisal i Jordi Muixí. És membre de les corals Musicorum dirigides per Sònia Gatell.

Ha participat en muntatges com l’opereta “Brundibár” (Teatre Lliure, 2017), “Joseph i l’increïble abric en tecnicolor” (Teatre del Sol, Sabadell, 2018) i “Three Sisters” (UIC, Chicago, 2018) entre d’altres. També ha realitzat diferents projectes de doblatge musical com “Annie” (2015).

Júlia Barragán_web

LAIA TOMÀS

En formació com a actriu, cantant i ballarina amb nocions de piano i ukelele. Actualment està cursant el Grau d’Interpretació a l’ESAD Eòlia. Fa 3 anys que està ballant diferents estils de dansa a La Casa Urbana, tals com, popping, locking i hip-hop. Ha participat com a actriu en obres com “El rei Lear”, “La importancia de llamarse Frank” i “El homosexual o la dificultad de expresarse” en el Teatre Eòlia.

MIREIA FOWLER

Actualment cursa el 4rt  d’Interpretació d’Eòlia ESAD,  menció en Teatre Musical. Ha actuat al “Big Monday” (Poliorama, direcció de David Pintó, Joan Ma Segura); “Suspès” (Tantarantana, direcció Irene Hernández,  Davo Marín i Mireia Gubianes); “Legally Blonde”,”El rey león” i “El Cercle perfecte” (Teatre de l’Atlàntida de Vic, dirección de Veri de Morais). Ha participat en el workshop “Survivor Story” de Chicago, dirigit per Rachel Page i actualment canta a “La Social Disfunktion” en gira per tota Catalunya. 

Mireia Fowler_web

NÚRIA MASIP

Actriu i cantant formada a Eòlia i titulada en grau mitjà de flauta travessera al Conservatori de Manresa.

Com a actriu ha treballat en: “Això és un drama”, lectura dramatitzada, direcció Chantal Aimée (Teatre Romea); “Desig&Pecat”, direcció Mireia Gubianas (Àtic22); òperes com “L’holandès Errant” (Gran Teatre del Liceu).

Com a cantant ha treballat amb A Grup Vocal en: “Peregrinos” (Medusa Estudio), animació (La Roca Village) i corista de Sole Giménez, “Eres tu” (Gestmusic). És soprano del grup vocal Ol’green, amb qui ha col·laborat amb el Cesk Freixas al tema “El món”.

POL DE LA ROSA

Actor, ballarí i cantant. Comença els seus estudis artístics amb la dansa des dels 14 anys en estils com el jazz, el contemporani, el jazz fusió, el funk o el hip-hop. Als 18 decideix especialitzar-se en teatre musical, al interpretar “Wicked”. El 2015 comença els seus estudis d’interpretació a l’Eòlia ESAD. Ha participat al “Big Monday” al teatre POLIORAMA, ha treballat el teatre en vers amb la Jove Companyia de Teatre de Vers de Barcelona i actualment representa amb la cia. Proscenio Teatro una adaptació de “La Celestina”.

 

Pol de la Rosa_web

Horaris

Divendres i dissabte a les 20.30h
Diumenge a les 18h

Tarifes

  • Entrada general 10€
  • Carnet Eòlia 5€

    Per estudiants actuals d'Eòlia i graduats. Aquesta entrada només es pot comprar a taquilla o la recepció d'Eòlia.

  • Gratuïta 0€

    Per a professionals del sector teatral. Cal mostrar acreditació a taquilla.

També et pot interessar

Política de Privacidad Política de Cookies Términos y Condiciones