La segona millor

Beca Odisseu 2021

Berta Giraut / Ester Villamor

Del 14/04/22 al 17/04/22

Edat recomanada

+12 anys

Durada

70 min

Idioma

Català

Ens ha vingut de gust fer un Homenatge a les Segones, mostrant la poètica de viure en el segon esglaó. On la discreció pot convertir el que és ordinari en quelcom màgic i sobrenatural. Un projecte artístic teatral íntim generat a través d’entrevistes entre una directora i una actriu, endinsant-nos en les figures dels éssers que mai arriben a estar en primer pla.

Com viure sent la Segona Millor? Contribuint de manera invisible a què la roda de la vida continuï funcionant. Pel camí se’ns ha aparegut un subterrani on trobem un ésser, una dona arxivada plena de potencial i que ningú no veu. En aquest segon esglaó de la vida, sembla que assagi un paper. Una munió de veus parlen a través d’ella: les segones millors. En aquest limbe, sense saber-ho, ella sustenta el Món.

Un espectacle on la investigació creativa explora la IDEA de LA SEGONA de forma multidisciplinària, introduint-nos completament en un Món de Segona. És possible ser felices des del Segon Esglaó? O només l’obscuritat hi té cabuda?

"L’ACTRIU: I ara faig el pas endavant aquí, davant tots aquests seients buits, somiant un públic que m’escolta. Faig de protagonista de mentida. Serà el meu últim personatge. I deixo l’espai buit de la segona per a algú altre que segur serà una meravellosa primera camuflada, com moltes de nosaltres."

L’objectiu del projecte és endinsar-nos en les figures i les sensacions dels éssers que resten a l’ombra, que estan presents però que mai arriben a estar en el primer pla i com conviure amb aquest fet. Sent la Segona Millor. Éssers que de manera invisible contribueixen al fet que la roda de la vida segueixi funcionant i que aquella que és en primer lloc brilli amb més intensitat. Contribuint d’una manera discreta i necessària, poc valorada.

Ester Villamor i Berta Giraut

Segueix-nos a les xarxes:

#LaSegonaMillor
@teatreolia @ester_vb @berta_giraut

Horaris i passis

De dijous a divendres a les 20h
Dissabte a les 17h i a les 20h
Diumenge a les 18h

ANTICIPADA

  • Entrada General 12€
  • Dia Eòlic 7€

    Descompte exclusiu per a estudiants i graduats d'Eòlia per a totes les sessions

TAQUILLA

  • Entrada General 12€

També et pot interessar

Política de Privacidad Política de Cookies Términos y Condiciones