Lucía

Un relat amb cançons de J. M. Serrat

DSBOK2cia

Del 18/10 al 29/10/23

Edat recomanada

+16

Durada

75 min

Idioma

Català i Castellà

Tres personatges en el parc d’una ciutat. L’Àngel, un misteriós rodamon, el Mateu, un guitarrista de carrer, i la jove mileurista Lucia.

L’atzar i les cançons de Serrat provoquen la trobada entre aquestes ànimes solitàries en moments crucials del seu camí. A partir de la poesia del llegendari cantautor català, es despleguen unes històries de vida plenes de coincidències, amb un inesperat gir inquietant que els posarà entre l’espasa i la paret.

Un encreuament de valors i creences entre dues generacions. L’home gran, representat per l’Àngel (Toni Cairós), un misteriós ser a mig camí entre el funcionari i el rodamon, un poeta perdut enmig del caos urbà, que amb aires del bohemi que està “més enllà del bé i del mal”, va per la vida jugant i fent jugar als que es creuen en el seu camí.

I, d’altra banda, la Lucia (Montse Campabadal), una jove auxiliar administrativa, en ple conflicte vital entre guanyar-se la vida precàriament per a sobreviure i els seus desitjos artístics.

Una comèdia musical “desconstruïda” que reflexiona sobre la mort i el seu, a vegades, devaluat revers: la vida.

Poden conviure sota un mateix paraigua estètic teatral les atmosferes de Win Wenders i les cançons de Serrat, tot endolcit amb pinzellades d'humor negre costumista?

Aquestes són les regles del joc amb les que neix "Lucía".

La comèdia marca el pols dels primers quadres. Uns personatges es troben "casualment" en un parc i veuen com creix el seu "curiós" vincle a través de la música de Serrat.

En l'equador de l'obra, les aromes de thriller entren en joc per dotar al viatge d'un aire de misteri inquietant que comença a revelar una història amb profunds dilemes existencials que posarà als protagonistes en l'abisme de decisions complexes, que conviden el públic a reflexionar seriosament. "Què faria jo en el seu lloc?"

Segueix-nos a les xarxes:

@teatreolia  #LucíaEòlia

Horaris

De dimecres a divendres a les 20h.
Dissabte a les 17h i a les 20h.
Diumenge a les 18h.

Col·loquis postfunció:

Dijous 19/10 amb la companyia.
Dijous 26/10 amb la companyia i el psicoanalista Francesc Sáinz Bermejo. Autor del llibre: “Sentir y pensar con Serrat

Preus

*Despeses de gestió no incloses.

També et pot interessar