MONOPOLI

MAR MONEGAL / JOSEP GALINDO

Del 30/03/22 al 02/04/22

Edat recomanada

+12 anys

Durada

80 min

Idioma

Català

La bombolla immobiliària i les crisis econòmiques encadenades han deixat el Pol i la Montse en una situació incerta, molt lluny de les expectatives que tenien fa vint anys quan eren universitaris i compartien pis d’estudiants.

El Pol i la Montse són el prototip d’una generació que es va criar en analògic per viure en digital, una parella de joves-vells, que quan comença a trobar un cert equilibri, rep una carta on els notifiquen que se’ls ha acabat el contracte de lloguer i que tenen tres mesos per buidar el pis i tornar les claus.

Un espectacle vibrant que interpel·la directament al públic, una partida divertida i demolidora que reflexiona sobre el valor de l’individu, els límits de la llibertat i com el capitalisme modifica les relacions humanes. 

Torna Monopoli, Text guanyador del X Combat de Dramatúrgia de Temporada Alta 2020. Mar Monegal, autora també de Ramon (Premi de la Crítica al Millor Text 2019), ens porta ara una nova comèdia dramàtica que forma part del tríptic sobre la generació perduda.

Segueix-nos a les xarxes:

#MonopoliEòlia
@teatreolia

Horaris i passis

De dimecres a divendres a les 20h
Dissabte a les 17h i a les 20h

ANTICIPADA

  • Entrada General 16€
  • Carnet d'Estudiant i Fundació Miranda 14€

    Cal presentar l'acreditació a taquilla

  • Dia Eòlic 7€

    Descompte exclusiu per a estudiants i graduats d'Eòlia per a l'estrena (30/03)

TAQUILLA

  • Entrada General 20€

També et pot interessar