Si això és un cavall

Maurici Biosca Riera

Del 02/11/22 al 20/11/22

Edat recomanada

+14 anys

Durada

70 min

Idioma

Català

Un cavall? Un boig? Una ànima lliure? Un nòmada hipersensible? O potser una rara (trans)espècie? Aquest ésser tan especial és capturat, aïllat i obligat a viure tancat i sol dins d’un box d’on tan sols pot sortir per saltar, donar voltes i competir.

Com si fóssim companys seus, tancats dins el mateix centre, ens farà riure i reflexionar sobre l’absurditat d’aquest món tan “Sàpiens”, amb la seva original ironia, els seus dubtes existencials i els seus reveladors malsons, i potser fins i tot ens contagia (aneu al tanto!) els seus brots verds de cavall salvatge.

Un monòleg a cavall entre el drama i la comèdia, que reivindica la llibertat de tots els éssers vius que malviuen tancats i esperant ser alliberats.

Quan veus actuar el Maurici Biosca, sents l’autèntica vocació del teatre: tranformar-se en algú altre per ser més fidel a un mateix. Són paraules sinceres i crues, paraules de revolta, de ràbia i de felicitat. Un home que parla de cavalls o potser us semblarà que és un cavall que parla. Quan sentiu la seva veu sabreu que està parlant de nosaltres.

Sergi López Ayats (actor i comediant)

Un text contundent i poètic, un actor que ens arriba a través d'una veritat que emociona, un espectacle que ens posa en contacte amb tot allò en què ens hem anat convertint a força de concessions i renúncies. Un plaer de principi a fi. Que ningú se'l perdi.

Enric Ases (actor i director de teatre)

Aquest espectacle va més enllà d'una reivindicació animalista; la veu d'aquest "cavall" ens fa reflexionar, mitjançant l'humor i el llenguatge poètic, sobre com tractem el planeta i les altres espècies que també hi viuen. Riure'ns de nosaltres mateixos, reconnectar amb els nostres orígens i sentir-nos, una bona estona, més lliures.

Cada vegada que algú m'obre la porta del box —com ara ho fa el Teatre Eòlia—, aprofito i, sense pensar-m'ho, trec aquest espectacle a pasturar i dono veu als cavalls que com tu volen viure lliures. Així continuaré, fins que no sigui necessari que ningú obri cap porta tancada; fins que no hi hagi cap box.

Maurici Biosca Riera

Segueix-nos a les xarxes:

@teatreolia @siaixoesuncavall #SiAixòÉsUnCavall

Horaris i preus

De dijous a dissabte a les 20h.
Diumenge a les 18h.

Col·loqui postfunció el dijous 10/11 amb la companyia i Martí Figueras (Recomana.cat)

Col·loqui postfunció el dijous 17/11 amb la companyia i Fundació Miranda

ANTICIPADA WEB

 • Entrada general 17€
 • Estudiants d'arts escèniques i menors de 35 anys 15€

  Imprescindible presentar l'acreditació a taquilla.

 • Dia Eòlic (web) 8€

  Descompte només aplicable a la comunitat eòlica (estudiants i graduats). Només de dimarts a dijous, 6 entrades anticipades per sessió.

TAQUILLA

 • Entrada General 21€
 • Dia Eòlic (taquilla) 7€

  Descompte només aplicable a la comunitat eòlica (estudiants i graduats). Només de dimarts a dijous.

També et pot interessar

Política de Privacidad Política de Cookies Términos y Condiciones