Sobre l'amor i altres Búfals

montse rodríguez - mostra d'intèrprets emergents

Del 31 de gener al 2 de febrer

Edat recomanada

+12

Durada

Idioma

Català

Montse Rodríguez dirigeix una de les Audicions d'aquest any amb textos de Sarah Kane, Pau Miró i Neil Labute entre d'altres.

Quan els cauen les crosses i els personatges es troben en el desequilibri, veiem la seva recerca i reivindicació del jo més íntim, les seves debilitats, obsessions i les mancances de l’ésser humà. 

 

Textos

“Hamlet és mort. No hi ha força de gravetat.” d’Ewald Palmetshofer. 

“La clausura del amor” de Pascal Rambert. 

“Crave” de Sarah Kane. 

“Búfals” de Pau Miró. 

“Coses que dèiem avui” de Neil Labute. 

“Goliat” de Guillem Clua. 

L’Audició és la primera presentació pública oficial en l’àmbit del món professional del treball interpretatiu individual dels alumnes de 4rt d’ESAD. El Teatre Eòlia els acull dins la Mostra d’Intèrprets Emergents i s’ofereix com a trampolí per a la seva visibilitat. Aquest any, el Teatre Eòlia acollirà tres audicions dirigides per 3 directors de l’escena catalana actual: Joan Lluís Bozzo, Montse Rodríguez i Carol López.

Intèrprets #EmergenTs

JUDIT AMPUDIA

Inicia els seus estudis teatrals de la mà de Marc Angelet i Clara Puerto al Foment Hortenc. A disset anys comença els Estudis Superiors d’Art Dramàtic a Eòlia on actualment segueix formant-se. Ha rebut classes de cant amb José Luís Casanova i ha participat en cursos amb els directors Andrés Cuenca i Montse Tixé.

Ha participat en un capítol de “Centro Médico” de RTVE i en els curtmetratges de “Pantas Monstruos y Rock & Roll” dirigit per Eduard Marín (ESCAC Films), “Los Cometas Perdidos” dirigit per Guillero Zaragozano (Bande À Part), “Sex-Shop” d’Isabel Casanova o a “Vuela”, videoclip de SlipCast.

Actualment treballa a la sèrie “El Embarcadero” de Movistar +, una coproducció de Vancouver Media i Atresmedia.

AINA BALASCH FUSTÉ

Actualment cursa 4t dels Estudis Superiors d’Art Dramàtic a Eòlia , en l’especialitat de musical. 

Actriu a les obres “Mama” de Sarah Lena, representada al Teatro Lara (Madrid) entre altres, i “Khâlid, l’heroi cosmològic” d’Helena Gràcia, representada a la Sala Atrium de Barcelona, entre altres.

Cantant de versions, amb la seva guitarra, ha realitzat concerts al “GAR-GAR” de Penelles i és eventual en bars musicals com “El Medi” (Barcelona) i resident al “Voilà” (Manresa).  Comença a composar les seves cançons per a trobar el seu propi estil.

Aina Balasch_web

ROGER BAYERRI GARCIA

Roger Bayerri comença els seus estudis teatrals a Tracart, amb catorze anys. Amb dinou comença a Eòlia ESAD on tindrà contacte també amb el cinema realitzant curtmetratges per diferents escoles de cinema. En acabar 3er marxa a estudiar direcció de cinema 3 anys a la Catalonia Film School. Actualment està acabant de formar-se com a actor.

MIREIA FERRÉ

Inicia els seus estudis com a violista a l’Esclat de Manresa i les classes d’interpretació al Teatre Carlins. S’apropa al teatre musical a l’escola MTM, combinant la interpretació, el cant i el ballet i la dansa jazz. A 18 anys comença els estudis Superiors d’Art Dramàtic a Eòlia, en l’especialització d’interpretació per a la càmera.

Ha participat en el musical “Hairspray” (Teatre Conservatori de Manresa); ha col·laborat amb la Fura dels Baus a “M.U.R.S”; i en “Això és un drama” (Teatre Romea).

Ha protagonitzat els curts “Longing of forever” i “Salir del agua” d’Isabel Casanoves; “California” de Sònia Mandicó; i “Oasis” de David Alsina. Apareix a “Sex Shop”, d’Isabel Casanoves. La seva última feina ha estat “Penoza” de NHL Films.

Mireia ferré_WEB

MIREIA FOWLER

Actualment cursa el 4rt  d’Interpretació d’Eòlia ESAD,  menció en Teatre Musical. Ha actuat al “Big Monday” (Poliorama, direcció de David Pintó, Joan Ma Segura); “Suspès” (Tantarantana, direcció Irene Hernández,  Davo Marín i Mireia Gubianes); “Legally Blonde”,”El rey león” i “El Cercle perfecte” (Teatre de l’Atlàntida de Vic, dirección de Veri de Morais). Ha participat en el workshop “Survivor Story” de Chicago, dirigit per Rachel Page i actualment canta a “La Social Disfunktion” en gira per tota Catalunya. 

MARIONA MARGARIT CALDÉS

Estudia Interpretació a Eòlia, ESAD, menció en cinema i televisió. Formació prèvia al Plató del Cinema i pla Lliure d’Eòlia. Des dels tres anys, participa a “Els Pastorets”, els cinc últims com a directora i aportant-hi versions pròpies. Cocreadora i directora d’una petita companyia amateur, l’any 2017, iniciada amb una adaptació d’escenes d’obres conegudes. Ha dut a terme durant tres anys, monòlegs en sopars d’empresa. Presentadora i participant quatre anys del “Concert de Tardor” de Sant Joan Despí. També realitzat diversos projectes en forma de taller al teatre Eòlia com “Els 8 últims minuts”, “Medea”, “El homosexual o la dificultad de expresarse” i “La Puerta del Sótano”. Treballa de professora de teatre en diverses escoles.

NÚRIA MASIP RIERA

Actriu i cantant formada a Eòlia i titulada en grau mitjà de flauta travessera al Conservatori de Manresa.

Com a actriu ha treballat en: “Això és un drama”, lectura dramatitzada, direcció Chantal Aimée (Teatre Romea); “Desig&Pecat”, direcció Mireia Gubianas (Àtic22); òperes com “L’holandès Errant” (Gran Teatre del Liceu).

Com a cantant ha treballat amb A Grup Vocal en: “Peregrinos” (Medusa Estudio), animació (La Roca Village) i corista de Sole Giménez, “Eres tu” (Gestmusic). És soprano del grup vocal Ol’green, amb qui ha col·laborat amb el Cesk Freixas al tema “El món”.

ALBERT MIRÓ LLORET

Darrerament ha participat a l’obra “El Tartuf”, amb la jove companyia de teatre en Vers de Barcelona. Ha realitzat dues lectures dramatitzades a l’Espai Brossa, “El Rellotger” i “La sorra i l’acadèmia” i una al Teatre Romea, “Petites desavinences amb la llei i la propietat”. A part, forma part de la companyia Sense Pèls, seleccionada al Festival Singlot, organitzat per la productora de televisió El Terrat.

Albert Miró_WEB

SERGIO NAVARRO LÓPEZ

Ha cursat estudis de batxillerat escènic a Batxillerat Granés i actualment és a 4t curs d’Interpretació, especialització en Cinema i Televisió a l’ESAD Eòlia. Ha col·laborat i fundat diverses companyies teatrals, curtmetratges i canals de YouTube. Ha col·laborat dins del projecte “Thousand Lives” de David Vert i Chantal Aimée, essent participant del festival Singlot. Despres de presentar el projecte “Metalhammer” de G3 Teatre, continua treballant amb la companyia portant a escena el seu tercer muntatge “Escrit en Sang”, recentment estrenat als Lluïsos de Gràcia.

LAURA SALVADOR

Comença formant-se com a ballarina de ballet i jazz a 6 anys a l’escola Ester Antón de Terrassa, així com en teatre a l’escola Vedruna Vall. Actualment s’està formant com a ballarina de Pole Dance. A 17 anys inicia els estudis d’Art Dramàtic a ESAD EOLIA, on s’especialitza en Cine i TV.

El 2018, actua en la peça teatral “Stronghold“, dirigida per Xavi Quero i representada a la Sala Fènix. Aquest mateix any, comença a cursar el tercer curs del grau a la University of Illinois at Chicago, on participarà com a actriu a la peça teatral “Electricidad“, dirigida per Marcela Muñoz. Ha participat en diversos curtmetratges d’Escac, Blanquerna i Bande a part.

ADRIANA TERRAZA

En teatre ha treballat a “Atemptats contra la seva vida” dirigida per Roberto Mosca; “Instrucciones para entender, desentender y entender el amor” de Fran Lahera i “La pols” dirigida per Jordi Rodríguez i Jordi Ríos.
Ha participat en els curts “Quién soy?” d’Andrea Vives, en escenes de “Tu vida en 65 minutos d’Alicia Verdés, “La vie d’Adele”,Marc Anglès, “Princesas” de Fernando Leon, dirigida per Judith Colell.
Actualment participa al curt “L’amor em fa fàstic” de Marc Anglès i en un projecte de la companyia els Minvats.


També té nocions en circ de teles àrees i trapezi (Piccolo Cirkus, Barcelona).

Horaris

Divendres i dissabte a les 20.30h Diumenge a les 18h

Venda d'entrades

Compra les teves entrades a la recepció d’Eòlia Bailèn per les tardes, a taquilla o envia un correu a teatre.eolia@gmail.com per reservar-les

Tarifes

  • Entrada general 10€
  • Carnet Eòlia 5€

    Per estudiants actuals d'Eòlia i graduats. Aquesta entrada només es pot comprar a taquilla o la recepció d'Eòlia.

  • Gratuïta 0€

    Per a professionals del sector teatral. Cal mostrar acreditació a taquilla.

També et pot interessar