The Journey

EÒLIA ESCENA EMERGENT

Imai Adalid i Space Human Company

Del 07/03/24 al 10/03/24

Edat recomanada

Tots els públics

Durada

60 min

Idioma

Català i Castellà

L'ésser humà és només un esglaó més en l'evolució de la vida

A través dels ulls d’una intel·ligència artificial, comença un viatge per trobar quina és l’essència de la humanitat: la nostra història, pors i triomfs; la nostra llum i la nostra foscor. Com ens veuen aquells que no són com nosaltres? 

Amb una combinació de teatre físic, visual i tecnologia, The Journey és un missatge sobre la necessitat de repensar el nostre lloc en el món que s’acosta. Un món on potser, l’ésser humà no sigui el centre de la creació.

Eòlia Escena Emergent és una aposta d’Eòlia I+D i el Teatre Eòlia dedicada a creadores i intèrprets emergents en l’àmbit de les arts escèniques. Un aparador de nous talents. Un primer trampolí per a la visibilitat vinculat als Treballs de Final de Grau de l’alumnat d’Eòlia.

Notes de direcció

Aquest és un projecte que neix de la voluntat de trobar llum i esperança en el futur.

A partir d’una sèrie de converses reals amb diferents intel·ligències artificials, comença un viatge per imaginar aquest futur i entendre la història de la nostra espècie, i el paper que la natura i la tecnologia han de tenir en un futur igualitari i sostenible.

Aquest projecte és una aposta radical per l’experimentació i els nous llenguatges. Per aquest motiu hem incorporat les intel·ligències artificials al procés de creació, fent-les participar activament en el disseny de l’espectacle.

IMAI ADALID

Segueix-nos a les xarxes:

@teatreolia  #TheJourneyEòlia

Horaris

De dijous a dissabte a les 20h.
Diumenge a les 18h.

Preus

*Despeses de gestió no incloses.

També et pot interessar