tómbola

Maria ramírez / Cia. gespalka'p

12/07/23 al 16/07/23

Edat recomanada

+14 anys

Durada

75 min

Idioma

Català

Una núvia arriba corrent a una estació d’autobusos fugint del seu casament. Compra el primer bitllet que troba al destí més llunyà possible. Mentre espera l’autobús que la portarà cap a la seva nova vida, explica al públic totes les seves relacions fallides al ritme de cançons de Marisol.

Tómbola és un monòleg musical que reflexiona sobre la toxicitat, l’abús de poder, les expectatives socials col·lectives, fins a arribar a la causa de la fuga de la seva protagonista: la situació de violència masclista que pateix.

Què uneix la nostra protagonista amb Marisol? Per què decideix cantar els seus temes? El retrobament d’aquesta núvia amb el seu ídol de la infantesa serà una mena d’epifania que la portarà a prendre decisions importants sobre el seu futur.

La imatge d’una núvia a la fuga és digna d’una comèdia romàntica. Comèdia, potser sí. Romàntica, segur que no. Mirant aquestes pel•lícules, sempre m’he preguntat què podria portar a una persona a prendre una decisió com aquesta avui en dia? En lloc de dir: “ei, m’ho he repensat, no vull casar-me amb tu, moltes gràcies per tot, sento haver-t’ho dit tan tard...”, l’únic que se m’acut és que no hagi tingut més remei.

Segueix-nos a les xarxes:

@teatreolia @gespalkap #TómbolaEòlia

Horaris

De dimecres a dissabte a les 20h.
Diumenge a les 18h.

Preus

*Despeses de gestió (1€) no incloses.

També et pot interessar