VEUS QUE VOLEN DIR

CAROL LÓPEZ - mostra d'intèrprets emergents

Del 7 al 9 de febrer

Edat recomanada

+12

Durada

75m

Idioma

Català

Carol López dirigeix una de les audicions del 2020 amb textos contemporanis de Juan Mayorga, Lali Álvarez i Rodrigo Garcia entre d'altres.

Hem aplegat deu veus contemporànies que pertanyen a personatges reals, de ficció, reinventats i fins i tot, a icones del còmic.
Són veus rebels, submises, heroiques, prepotents, víctimes, guerreres, iròniques, sensibles i també, perquè no, filosòfiques.
Seuen al pati de butaques, entre nosaltres, per apropar-nos la seva història.

Siguem doncs, testimonis del que ens volen dir.

AUTORS
Juan Mayorga, Sanchís Sinisterra, Park Yeon-mi, Juan Cabestany, Lali Alvárez, Patricia Heras, Agnès Mateus, Steve Bannon, Todd Phillips, Rodrigo Garcia   

 

L’Audició és la primera presentació pública oficial en l’àmbit del món professional del treball interpretatiu individual dels alumnes de 4rt d’ESAD. El Teatre Eòlia els acull dins la Mostra d’Intèrprets Emergents i s’ofereix com a trampolí per a la seva visibilitat. Aquest any, el Teatre Eòlia acollirà tres audicions dirigides per 3 directors de l’escena catalana actual: Joan Lluís Bozzo, Montse Rodríguez i Carol López.

Intèrprets #EmergenTs

JÚLIA BARRAGÁN

Actriu formada a Eòlia ESAD. Sempre vinculada a la música, cursa actualment cinquè del grau professional amb el violí. S’ha format en cant amb professionals com Xavier Torres, Patricia Paisal i Jordi Muixí. Complementa la seva formació a Chicago on estudia interpretació durant un semestre a la University of Illinois at Chicago.

Ha participat en muntatges com “La importància de ser Frank” (Esbart Teatral
Castellar, 2016) l’opereta “Brundibár” (Teatre Lliure, 2017), i “Three sisters” (UIC,
Chicago, 2018) entre d’altres.
També ha realitzat diferents projectes de doblatge musical com “Annie” (2015).

BLANCA BOZA MARTÍNEZ

Actriu formada a l’ESAD Eòlia (menció en cinema i televisió). Formació prèvia de piano a l’Escola Municipal Big Band. Al Teatre Atrium de Viladecans ha protagonitzat obres com: “Fruto final “escrita i dirigida per Meri Reverter o “La casa de Bernarda Alba” dirigida per María Donoso.

Blanca Boza_WEB

MARINA CASTERÀS CASTELLS

Nascuda a Tàrrega, es va iniciar en el món del teatre amb el grup BAT, essent-ne actriu encara en actiu i directora de la secció Infantil (2013 – 2016) dirigint: “Un mal dia el té qualsevol” i “El nen amb el pijama de ratlles”. El 2016 començà els estudis superiors d’Art Dramàtic l’Eòlia. El 2017 cofunda la Cia. Quelcom i n’és actriu del muntatge “Chidos sueños” amb el que fan gira per Catalunya (2017 – 2018). Aquest mateix any dirigeix “L’arbre fènix dels petits silencis”, peça que inaugura la V edició del Festival Embarrat a Tàrrega. També ha estat presentadora de les edicions XXI i XXII de la Gala dels premis Culturàlia (2018 – 2019).

POL DE LA ROSA POTRONY

Actor, ballarí i cantant. Comença els seus estudis artístics amb la dansa des dels 14 anys en estils com el jazz, el contemporani, el jazz fusió, el funk o el hip-hop. Als 18 decideix especialitzar-se en teatre musical, al interpretar “Wicked”. El 2015 comença els seus estudis d’interpretació a l’Eòlia ESAD. Ha participat al “Big Monday” al teatre POLIORAMA, ha treballat el teatre en vers amb la Jove Companyia de Teatre de Vers de Barcelona i actualment representa amb la cia. Proscenio Teatro una adaptació de “La Celestina”.

Pol de la Rosa_web

MERCEDES FERNÁNDEZ

Actualment està cursant el 4rt any dels Estudis Superiors d’Art Dramàtic a Eòlia ESAD, en l’especialitat de cinema i televisió.
En l’àmbit teatral ha actuat a l’obra “La casa de Bernarda Alba” dirigida per Maria Donoso i representada a l’Atrium de Viladecans, “Llàgrimes encadenades” de Marcel Clement, “No le toques los cajones a Xéspir” de Júlia Valdivielso i Elna Roca i “140 grams” d’Elna Roca.
Ha actuat en curtmetratges com “Quédate” de Marta Schmidt o “Serendipia” un curtmetratge musical del raper Yume.

ANDREA MOLINA

El 2016 guanya la Beca per joves actors d’Espanya dels Premis Buero en estudis d’interpretació. Formada a l’ESAD Eòlia (menció en Càmera i Televisió) i a UIC (University of Illinois at Chicago, EE.UU) i en cant modern durant 4 anys.

Ha realitzat diferents muntatges amb La Tropa Teatre de Badalona com “Matilda” (Teatre Principal), “L’òpera de Tres Rals” (Teatre Blas Infante) i “Peer Gynt” (Teatre Zorrilla). Va actuar a “Three Sisters” a UIC Theatre de Chicago amb Yasen Peyankov com a director.
Ha participat en múltiples curtmetratges com “Carpaccio” (millor curtmetratge Tashortfest 2019) direcció de Verónica Gómez i videoclips com “Apaga la Luna” de Raquel Brandía.
Pròximament, estrenarà “Focs” (La Farinera, febrer 2020) amb la cia. dels ventiladors, direcció d’Adrià Masbernat.

JÚLIA MORELLA

Està cursant 4t curs dels Estudis Superiors d’Art Dramàtic a Eòlia, menció en interpretació.
També s’ha format en diferents cursos com: Joc i consciència escènica amb Lluís Homar,
i amb Pau Miró i Oscar Valssecchi. Va estudiar música durant cinc anys a l’escola Virtèlia i
actualment està formant-se en el món de l’acrobàcia de terra a l’escola OnAir.
Més enllà de l’actuació també escriu poesia la qual ha recitat al festival “Maletas Viejas” i al
“Club Cronopios”.
Ha participat com a actriu al “Rellotger” dirigida per Oriol Bertran a l’Escenari Brossa. Ha
actuat a diferents curtmetratges com: “Laura” de Joaquín Olaya, “En coma” de Romà Cots i
Miquel Sierra i “Fracturas” de David David. També ha fet de model en un anunci publicitari de Virgin Mobile i més projectes que s’estrenaran pròximament.

CLARA PETEIRO GARCÍA

Actriu i cantant formada a l’ESAD Eòlia (amb optatives de Direcció i Dramatúrgia). Representada per La Farándula Actores. S’ha titulat en Teatre Musical (disciplines de jazz, ballet, claqué, hip-hop, cant i teatre) per l’escola Coco Comin, ha cursat postgraus de claqué i jazz i s’ha format en cant a l’escola Aules. 

Dins de la seva formació s’inclouen cursos intensius amb Lluís Homar, Joel Joan, Pau Miró o Marc Martínez. Participació a Rent, en concert (Sala Barts, 2014) i Rouge (BTM, 2015). Interpretació a “Fedra”, de la companyia La Vucal (Teatre Eòlia, 2019), a “El Rellotger”, dirigida per Oriol Beltrán (La Seca Espai Brossa, 2019) i al llargmetratge “Fantasia de joventut”, dirigit per Jaume Sucarrats.

clara Peteiro_WEB

ALEXANDRE FONS

València 1994. Formació: ESAD Eòlia Interpretació 2016-2020. UIC Chicago Shcool of Theatre and Music 2018. Recorregut lliure ESAD Eòlia Direcció i Dramatúrgia 2016-2020. Dret 2012-2016.


Participa al muntatge “El rei Lear” dirigit per Josep Galindo, al Teatre Eòlia el 2018, a “Three Sisters” dirigit per Yasen Peyankov, al UIC Theater Chicago el 2018, i a “Sense Sostre”, pel·lícula dirigida per Xesc Cabot i Pep Garrido el 2019. Autor i director de “Lavínia”, basat en Titus Andrònic i representat al Teatre Eòlia el 2019. Membre creador i actor a l’espectacle “Cabaret Rasputin”, representat al Teatre Eòlia el 2019.

VALENTINA SCAPUSIO

Actualment està cursant el 4t curs dels Estudis Superiors d’Art Dramàtic a Eòlia en la menció de cinema i televisió. També s’ha format en el Col·legi del teatre i Nancy Tuñón i en dansa, fent cursos de hip hop i dansa contemporània a El Magazem o Leo Zunda. 

Ha estat becada en un taller immersiu d’expressió corporal de caràcter social a Lituania. Decantant-se sovint pel món audiovisual ha participat en curtmetratges amb Blanquerna, ESCAC, i UAB, i ha participat en rodatges més professionals de publicitat i ficció.

Horaris

Divendres i dissabte a les 20.30h Diumenge a les 18h

Venda d'entrades

Compra les teves entrades a la recepció d’Eòlia Bailèn per les tardes, a taquilla o envia un correu a teatre.eolia@gmail.com per reservar-les

Tarifes

  • Entrada general 10€
  • Carnet Eòlia 5€

    Per estudiants actuals d'Eòlia i graduats. Aquesta entrada només es pot comprar a taquilla o la recepció d'Eòlia.

  • Gratuïta 0€

    Per a professionals del sector teatral. Cal mostrar acreditació a taquilla.

També et pot interessar