Carmen

Cicle ANTZOKI TEATTERI

TONY CASLA / PROSPER MÉRIMÉE

De l'1 al 6 de març del 2022

Edat recomanada

+12 anys

Durada

80 m

Idioma

Castellà

Carmen. De l’extraradi. Vint-i-tants anys. Lliure. Acció. Popular. Objecte de desig. Apàtrida. Baralles i navalles. Lliure. De l’extraradi. Carmen.

Mérimée va publicar el 1845 Carmen, la història d’una jove gitana que treballava com a cigarrera a Sevilla. La Carmen del segle XXI és una noia apoderada, popular, canta i balla hip-hop i trap. És urbana i viu a una barriada humil de la perifèria. És considerada una femme fatal perquè tracta als homes de la mateixa manera que ells tracten a les dones.

Tony Casla revisita el clàssic i presenta una història de feminisme, llibertat i amor, en un espectacle finalista al Gran Premi d’Espanya d’Arts Escèniques 2020/21.

Dediquem una quinzena al director i dramaturg Tony Casla i a la seva companyia, Antzoki Teatteri. Dues peces teatrals centrades en la violència de gènere que volen fer evident el creixement vergonyós de la quantitat de víctimes diàries. Dos espectacles d’una jove companyia de teatre necessari i d’emergència.

Després de l’èxit de la passada temporada, guardonats amb el Gran Premio d’Espanya d’Arts Escèniques, a la categoria de Teatre Contemporani amb l’espectacle Envolverse en el abismo; i, amb el Premi Josep Clusa 2019 del Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental L’Altre Festival amb Romeo y Julieta, una mirada distinta, la companyia Antzoki Teatteri estrena dos nous muntatges: Clowns i Carmen.

Tony Casla és format a l’ESAD Eòlia en Direcció i Dramatúrgia. El 2012 crea la companyia Antzoki Teatteri amb la que ha guanyat desenes de premis nacionals i internacionals per les seves obres: Mi amigo en míRomeo y Julieta, una mirada distinta (Premi Josep Clusa 2019), La casa de Bernarda Alba o Envolverse en el abismo (Gran Premio de España de Artes Escénicas 2018).

Segueix-nos a les xarxes:

#CarmenEòlia

@antzokiteatteri @teatreolia

Horaris i passis

De dimarts a divendres a les 20h
Dissabte a les 17h i a les 20h
Diumenge a les 18h

El Teatre Eòlia és un Espai Segur. Fes una ullada AQUÍ de les mesures de seguretat per a la prevenció de la COVID-19.

ANTICIPADA

TAQUILLA

  • Entrada General 20€

Cicle Antzoki Teatteri

També et pot interessar