Clowns

Cicle Antzoki Teatteri

Tony Casla

Del 22 al 27 de febrer del 2022

Edat recomanada

+12 anys

Durada

70 min

Idioma

Castellà

Una dona, mare de dues filles, traça un viatge amb elles per amagar-se d’un drac. Un drac que les persegueix. “Un drac…”, així li diu la dona. Així el coneixen les filles. La figura d’una bèstia masclista que amara tot allò que pensa que s’estima perquè és seu. Un cant a l’esperança i a la vida. Un conte violeta. Perquè no en volem ni una més.

Espectacle guanyador del Gran Premi d’Espanya d’Arts Escèniques 2020/21 (Categoria Teatre Contemporani), de 6 premis a l’11è Festival Internacional de Teatre d’Alexandria 2021 i de 4 premis (entre ells el de millor espectacle) al 2n Festival Internacional de Teatre Gingerfest 2021 de Rússia.

Dediquem una quinzena al director i dramaturg Tony Casla i a la seva companyia, Antzoki Teatteri. Dues peces teatrals centrades en la violència de gènere que volen fer evident el creixement vergonyós de la quantitat de víctimes diàries. Dos espectacles d’una jove companyia de teatre necessari i d’emergència.

Ser pallasso és exposar l'ànima a la fredor del vent. És despullar-se de manera total davant de l'altre perquè vegi totes les debilitats que tenim endins; és poder gaudir del fracàs, de la tristor, i també, de la mort. És poder-se riure de la pròpia desgràcia, perquè fins i tot la pena més profunda i grisa, amb una mica de rialla es fa més suportable.

Després de l’èxit de la passada temporada, guardonats amb el Gran Premio d’Espanya d’Arts Escèniques, a la categoria de Teatre Contemporani amb l’espectacle Envolverse en el abismo; i, amb el Premi Josep Clusa 2019 del Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental L’Altre Festival amb Romeo y Julieta, una mirada distinta, la companyia Antzoki Teatteri estrena dos nous muntatges: Clowns i Carmen.

Tony Casla és format a l’ESAD Eòlia en Direcció i Dramatúrgia. El 2012 crea la companyia Antzoki Teatteri amb la que ha guanyat desenes de premis nacionals i internacionals per les seves obres: Mi amigo en mí, Romeo y Julieta, una mirada distinta (Premi Josep Clusa 2019), La casa de Bernarda Alba o Envolverse en el abismo (Gran Premio de España de Artes Escénicas 2018).

Segueix-nos a les xarxes:

#ClownsEòlia

@antzokiteatteri @teatreolia

Horaris i passis

De dimarts a divendres a les 20h
Dissabte a les 17h i a les 20h
Diumenge a les 18h

El Teatre Eòlia és un Espai Segur. Fes una ullada AQUÍ de les mesures de seguretat per a la prevenció de la COVID-19

ANTICIPADA

TAQUILLA

  • Entrada General 20€

Cicle Antzoki Teatteri​

També et pot interessar